Nil06 Ben ferro duodenal sanol kullaniyorum. Bagirsakta cozulmesi icin yemekten bi saat sonra iciliyo ve ustune yemek de yenmiyo mesela. Ilac farkli belki de 🧐
Hulyaklc Nil06 bende 4 ay onu kullandım. Normalda yemeklerden bir saat önce alınır. Ama ben sabahları aç karına bir saat bekleyemedim midem bulandığı için doktor yemeklerden bir saat sonra içebilirsin dedi. Yani önemli olan yediklerinle ilacı alman arasında 1 saat olmalı. Ama şimdi ben onu bıraktım alerji yaptı. Solgar ile devam ediyorum.
Hzlhakko Sevimmcihan geçmiş olsun sağlıkla büyüt meleğini hayırlı evlat olsun inşallah 🙏normal doğum istememe rağmen korktuğum doğrudur doğum acısı nasıl bir şey yada dikiş atarlarken acıyor mu bunların hepsi gece uykularımı kacırıyor
Sevimmcihan Hzlhakko teşekkür ederim cnm 🥰🙏🙏 darısı sana inşallah 🙏 Doğum olduktan sonra dedim ne yapacaksanız beni uyutup yapın dedim sonra zaten beni ameliyathaneye aldılar o kadarını hatırlıyorum gerisi yok canım
Enesiimm Aranıza yeni katıldım. Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah😊
minikoo Gizem71 vitamin degil kan ilaci cok onemli imis vitamin yedigin yemekten bile aliyorsun ama kansizlik kötü
Basaksmrdyn Sevimmcihan canım tebrik ederim öncelikle. Doğum yapan kişilere çok fazla yorum yapmam ama aynı şeyi bende yaşamıştım ilk üç gün benim de sütüm gelmemişti ama sıcak havlularla ovdum sağma makinesiyle emzirdikten sonra sağdım ve bol kimyon yiyip çayını içmiştim aktardan anason kimyon ve rezene tomurcuğu alıp kaynattım bol bol süt oldu hep emzirmeye çalış. Umarım işe yarar. Sağlıcakla kalın.
Sevimmcihan Basaksmrdyn teşekkür ederim canm 😍 İlaclarim bitsin doktor emzirmeye baslayabilirsin dedi 🙏
Basaksmrdyn Sdebrke25 hahaha ben regl sancılarını hastenelerde acilde dizginlemeye çalışırken normal sancılarımı sancıdan saymayıp beş cm açıklıkla gitmiştim hastaneye doktor şaşırmıştı nstye giriyorum sancı gözükmüyordu şaka gibi dedim olsa hissederdim zaten gülüyor ama yürüyüş yapmanın çok faydası oluyor.
Nil06 Hulyaklc anladim cnm demekki doktor ve ilac durumu degistiriyor. Bana hic ac ic demedi basindan beri