ZeynepKara MucizemE herkes 3 aydan sonra geçer diyordu benim daha çoğaldı sanki 9 ay boyunca çekmekten çok korkuyorum valla
MucizemE ZeynepKara al benden de aynı haftalarımız da aynı ilaç alıyorum sabah akşam dramamine onu içiyorum onu içmediğim de su bil içemiyorum midemi bulandırıyor diğer haftalara göre hafifledi ama geçmedi cinsiyeti belli mi bebişin
ZeynepKara MucizemE belli değil 22 sinde randevum var ama doktor geçen gittiğimde bebek çok hareketli yerinde durmuyo dedi hareketli bebeklerde anneler mide bulantısı kusma şikayetleri yaşıyomuş senin belli mi canım
MucizemE ZeynepKara kızım olacak benim 100% dedi doktorum kız çocuk mide bulantısı yaparmış diyorlar bu zamanlarda bile he birde benim ki de çok hareketli ilk doktorum erkeğe benziyor demişti 😁
merveeed ZeynepKara bende 14 haftalığım aynen mide bulantım çok fazla başımda çatlıyor bir burun kanamıyo çok şükür
ZeynepKara merveeed benimde ilk defa dün kanadı az bişeydi ama sızıntı gibi allah hepimizi bu sıkıntılı dönemden tez zamanda kurtarsın 🙏🏻