Aysgl0701 öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın ama sana birkaç bişey anlatmak istiyorum bi umud olabilmek biraz motive edebilmek adına.birkaç gün önce yeğenimi parka çıkardım bir bayanla tanıştım maşallah üç çocuğu vardı üçğnünde arasında ikişer yaş vardır sohbet ettik tabiki biraz üçündede okadar sorunlu gebelikler atlatmış ki ona rağmen en çok hatırladığı son gebeliği olmuş.çünkü ilk başta kese görünmemiş üç farklı doktorda kürtaj demiş yaptırmamış biraz zaman sonra tekrar hastahaneye gitmiş kese var bebek var ama kalp ritmi yok yine kürtaj denmiş olmamış birkaç gün daha geçmiş yine başka doktora gitmiş kalp ritmi var ama kese çevresinde kanama var düşük tehlikesi yüksek ilaç kullan ve dinlen denmiş fakat pek imkanı olmamış çünkü en büyük çocuğu henüz dört yaşında olduğu için mecburen hareketini kısıtlayamamış derken risk devam ederken kelmiş 19 haftalığa kontrole gitmiş bebeğin kordonu dolanmış kalp ritminde sorun var sezeryana almalıyız risk taşıyor demiş doktor olmamış iki hafta sonra tekrar doktora gitmiş kordon düzelmiş ama bebeğin beyninde su toplanmış denmiş derken derken böyle bir ton sorunlarla 38. Haftaya kadar gelmiş ve doğumunu yapmış şuan maşallah turp gibi bir oğlu olmuş.sordum peki sana tüm bunlar söyledinğinde ne yaptın yani nasıl sabrettin Bana canı verende Allah alanda Allah ben hep hayırlısını diledim ve güçlü oldum stres yapmadım bu bir şekilde bebeğede yansıdı dedi.öte yandan başka bir açıdan bacak olursak her zaman burdada bir ton postalar açtık cinsiyeti merak etmekten çok ilk 12hafta bebek gelişimi için çok önemlidir ve büyük riskler taşır bu süreçte her türlü olasılığa kendinizi hazırlayın ve daha iyi olması için neler yapabilirizi sorgulayın diye.çünkü 12hafta içerisinde yaşanan sorunlar sebebiyle sağlıksız gebelikler yada Allah korusun engel veya sağlık problemi olan bebekler dünyaya gelebiliyor.sana üzülme diyemem elinde olmaz biliyorum acını emin ol seninle paylaşıyorumda ama kendini hırpalayıp strese daha fazla sokma.bebeğin hala karnında ve senin hissettiklerini o senden daha fazla hissediyor.herşeyin hayırlısını dile bende senin için aynı dilekte bulunuyorum.