Elif7781 Sevgiemre trovazol krem verdi doktorum birde vajinal bi tablet enfeksiyon geçmişti ama kasıntı akıntı çokluğundan devam ediyordu kremin baya faydasını gördüm
Zelalzelal Elif7781 bende kremini kullanıyorum şuan genelde kaşıntı olunca sürüyorum ama fitil olanı iki tane verdi doktor ama kullanmadım nasıl kullanacağını bilmediğim için bide içime sinmedi gebelikte genel olarak beyaz akıntı oluyor mu
Minikkalbimm Canım doktora danis mutlaka bende troderm kullandim diger arkadaşların bahsettiği kremle aynı ve o krem cogaltmis mantarı doktorum kızdı niye kullandın hamilesin üstelik dedi baska bir krem verdi sabun verdi ve fitil verdi üç tane kremi on gün kullandım sabunu da ayni fitili de onar gün arayla üçte bitirmem gerekiyor sonuncu fitil kaldı çok şükür kaşıntı bitti doktora danışmadan sakın eczaciya filan inanıp bir ilaca baslama
Merve66 Bende de bugun oluştu ve cok kotüyüm su an ne yapmam gerek dün kefir içmistim onun etkisi olabilir mi onun dısında farklı birsey yeyıp içmedim
Elif7781 Zelalzelal fitili kullanman lszim canim vajinaya itebildigin kadar ileriye itip yerlestireceksin