PembeKoala DemetDigesu aminn amin sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil,Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallah 🙏
DemetDigesu PembeKoala ayy deme oyle onemlıı erkek olsaydı kayınpederımın ısmı koncaktı evde kıyametler kopmustu bahsı acıldıgında aımdı rahatladım🤣🤣🤣
deletenmom1841 Arzymn çok sevindim kuzummm çok mutlu oldum 🥰 hayırlı uğurlu olsun hayırlı sağlıklı bir evlat olsun, ben de 3 günlük bebemle takılıyom 😬
Zelalzelal Sibella86 benim 26 haftalık ve hala öğrenemedim 🤦♀️ Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
PembeKoala DemetDigesu bende 12+5 ama 2 gün önde gözüküyordu ultrasonda yani ultrasona göre 13 olmuşuzdur :)
DemetDigesu PembeKoala maşallah canımmm mınnosuna🎀 bana kız gıbı geldı çin takvımıne bakayım benım coktı dogum tarıhın ve son satını soylermısın
Hayaaaatttt Sibella86 canım bende 12 haftalık kıza benziyor dedi 16 haftada erkek dedi değişebiliyor bende kendimi kapturmistim kız diye erkek duyunca bi şaşırıyorsun bekleyin derim tabi insan merak edip soruyor ama değişen çok çünkü canım
Bkr Hayaaaatttt nasıl değişti canım ? Bnmde şimdi 13 hftalık kız dedi neden göremiyor ki çıkıntıyı erkk olunca
PembeKoala DemetDigesu doğum tarihi 8 eylül 1992 / 27 Ocak Bak bakalım canım ne çıkacak bende merak ettim 😁
Saasgjfdh DemetDigesu bu arada bende genetik testi yaptırdım ama sonuçları hala çıkmadı. Sizinki ne zaman çıktı yani kaç günde ?
PembeKoala DemetDigesu hadi hayırlısı bakalım cinsiyetini öğreniyim direk seninlede paylaşıcam bakalım doğru çıkacakmı 😊
blackeagle Sibella86 hayirlisi olsun canım sag salim kucagina al işin zor cok guzel isimler var karar vermekte gucluk cektik bizde🤗
DemetDigesu Saasgjfdh canım benım 5 gun ıcınde cıktı ama ıtalyada yasıyorum test zaten burda yapılıyor umarım ıyı cıkar beklemek cok zor bılırım