Cansudemirel Kızlar 17. Haftadan beri çok net hissediyorum bebeğimi. Sırt üstü yattığımda hep tekme atardı hatta artık dışardan görünüyodu tekmeleri. 21+2 yiz. 2 gündür hissetmiyo gibiyim bi dün gece solumda hafif hareket hissettim o kadar. Normal mi kızlar korkuyorum hastaneye gidip bi kalp atışı kontrol ettirsem mi 😒
Edaasik Cansudemirel canım gecen aynısı bendede oldu 24 haftalık 3gün hic hareket etmedi doktora gitdim bakdi iyi dedi ama öyle hissetmediğin zaman hemen gel bekleme dedi. Şuan yeni yeni hareketlenmeye başlıyor 1haftadır. Git bi bakdır icin rahat etsin
Elininanasi Cansudemirel canim normal Gun arzinda hic ufak bi haraket etmedoyse doktora gorun.en azindan ufacik hiss elemissin
Boncuk23 Korkma canım iyidir miniğin :) Sırtını koltuğa yasların karnını açınca ellerini de göbüşünw koyunca kalp atışlarını hissedersin. Ben myle yapıyorum. Minik minik pıt pıt atıyor
mary1709 Cansudemirel sağlık ocağında bile kalp atışı dinliyorlar. Bence sağlık ocağına gitmen yeterli.
ygulafer Bnde 21+4 haftalik gebeyim iki gun once bende bebegimin hic hareketini hissetniyodm normalde surekli hissediyodm biraz telas yaptim ama arada boyle olmasi normalmis suanda bebegimin hareketlerini gayet iyi hissediyorm ve genelde geceleri cok hareketli belki senin bbeeginde gece harrket ediyodr ondan hissedemiyosndr panik yapma hemen