Seral 33+2 gelen şuan yenidogan yoğun bakımda olan oğlu çin hayır dualarınızi bekliyoruz teyzeleri dualariniza bizide katın
HandanPkr Seral rabbim sağlık versin inşalalh biran önce kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻 neden erken doğdu ve kilo durumu nedir
Seral Yasemincifci yani erken derken açılma rahim kısalığı gbi bi belirtikız yoktu ama sata göre 33 olan bebeğim 28 haftalık cikiordu gelişmiyordu
Seral Yasemincifci yo cnm herşey iyi çıkıyordu karın cevremiz geriden geliyordu takip için yatış verildiğinde birden bebegimin kalp atışını düşmesiyle acil sezeryana alındım
Seral Yasemincifci iyi olmaya ckiyoz tyzesi 1200 gr doğu kilosu çok dusuk haftasına göre oksijen sıkıntımız fln var
Gulsahural Seral oy kurban olurum ben ona rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin Rabbim kimseyi evladyla sinamasin merak etme rabbim iz izniyle kucağına alırsin inşallah allah güç kuvvet versin 😘
YadeOmer Seral 1 haftaya oksijen sorunu kalmayacak ciğerlerini kullanabilecek korkma canım benim bebeğim de 10 gün önce 32+0 da doğdu şimdi kendi kendine nefes alabiliyor elhamdulillah gönlünü ferah tut mevlam onlara o kadar güzel sahip çıkıyor ki
Seral HandanPkr insallh cnm 1200 gr doğdu cnm gelişmiyordu ve kalp atışları düşüktü birden acil doğum alındı
Merveee277 Seral alırsın kucağına sağ salim benim minnoçumda küvezde olumlu düşün hep. Sütün geldi mi peki emzirirsen daha kolay toparlar dediler
Seral Merveee277 morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama elimde olmadan üzülüyorum meleğimi öle görünce.Sütünde az az geliyor sagip veriyorum onlar veriyor oksijen aldığı icin çıkarmıyorlar