Hazalk92 Bugün doktora gittim 28 haftalık hamileyim 81 kiloyum bebeğimin. Kilosu 850 gram sizce azmi?
Semiramiss Hazalk92 çok düşük değil canım. Ananas, brokoli, karnabahar, kaşar peynir, balık(ben somon ve hamsi yedim),muz, ceviz, fındık gibi şeyler ye. Ekmek yemiyorum ven mesela hiç. Gün içinde bol yoğurt, cacık, ayran. Gece yatarken doğal süt al iç.
zlemAtAcar Hazalk92 28. Haftada 1370 ti en son 😐 Şimdi 30 olduk. Ben ekstra çok birşey yapmıyorum. Sadece peynir yumurta süt üçlüsünü tüketmeye özen gösteriyorum. Biraz yapısal olabilir. Her çocuk farklı... Eğer doktor normal dediyse sıkma Canını ❤
deletedmom01 Beste rica edrim kilo konusunda canini skma ilerleyen haftalarda illaki alir sen merak etme her bebegin kilosu ayni olacak diye bisey yok yeterki saglikli olsun 😊 Onun dısında gerisi onemli değil dogumdan sonra hemen toparlaniyorlarmis zaten uzulme hic.
linaaaa bende 27 haftaligim 24 de gittim 810 geldi şuan bilmiyorum ay sonu kontrolüm var hergun bir yumurta ceviz tahinpekmez muz yemeni öneririm birde ananas güzel kilo yapıyormuş bebekte ama zatn bu süreçten sonra önemli çünkü hızlı kilo alir derler bebekler
Senailhan İnternette tablo şeklinde var hafta hafta boy ve kilosu hakkında olması gereken kilo ve boyu veriyor isterseniz bi bakın 28. Haftada 1000 gr yazıyor ama tabi her bebek farklıdır sağlıklı olsunlar da öncelikle
CeylinEsila Hazalk92 Canım kimseninkiyle sakın karşılaştırma. Bu anne baba yapısıylada alakalı biraz. Ben dün gittim 28 haftalığım 1200 gr dedi. Haftasına göre eğri çıkardı ne eksik ne de fasla ilerliyorsun dedi. Zaten yenilmesi gerekenleri herkes yazmış. Ben kahvaltıma kesinlikle dikkat ediyorym peynirimi sütümü ve yumurtamı eksik etmem. Et ve faaülye vs yiyen biri değilim doktorum en başından beri 1 yumurta 1 peynir 1 bardak süt 1 kase yoğurt ihmal etme dedi. Yoğurttan tiksindim zorlamıyorum. Ananası her hafta yiyorum. Her gece acıkıyorum diye yatmadan 1 muz kesinlikle yerim. Kiloyuda kesinlikle dert etme bebekler için son 2 ay önemli. Biz antepliyiz bizim burda beyran yapılır içinde et ve et suyu var. Bebeğin gelişimi için çok hamile arkadaşım son ayında tüketti. Yeni doğan bebeğin boynu hassas olur onu tüketen bebeklerin boynu daha dik doğdu ve maşallah kilolarıda çok yerindeydi. Sende et suyu haşlamayı tüket canım. Ve tabi önemli olan sağlıklı doğması kiloyuda toparlarsınız kendini strese sokma
minnakmina Hazalk92 canım ben 28 haftalıkken bebek 1130 grmdı tabi bebekten bebege fark var doktor bişey demediyse sorun yoktur
HarunEsrazkan Benm bebeğim 27+1 de 1100 gram hergun iki bardak sut iciyorum muz yiyorum bi kaşık pekmez iciyorum kaşar peyniri yiyorum ceviz yiyorum
Cansu2018 Canim bebekler son zamanlarda gunde 200 gr kadar almaya basliyo o yuzden suan az gelebilir sana ama aslinda normal 🙂