Misskokulumm 15.haftamiz yarın bitiyor 52 kilo hamile kaldım şu an 50 kiloyum bir türlü alamadım gitti benim gibi olan varmı 🤔
Aayyssnur Misskokulumm bende 3 kilo verdim daha almadim ama aliriz merak etme sonra nerden geldi bu kilolar deriz 😂 15 haftaligim bu arada kizimda 6 ayda 7 8 kilo vermistim ama onda cok mide bulantim olmustu bu rahat geciyo o yüzden kilo az gitti
bsrsl_2016 Misskokulumm ayniyiz bnde gce 12 itibariyle 15 haftalik olucan 😍 hic kilo almadim pek iştahımda yok ama son aylarda kilo alınıyor diye biliyorum 😉
Ftmemne Bazı bünyeler kilo almıyor. Ben mesela 2 gebeliğimdede ilk 6 ay zayıfladım. Sonra kilo almaya başladım. Bebeğiniz sağlıklıysa sıkıntı yapmayın. Onlar bizim depolarımızdan besleniyor
etugce Ben bir kilo verdim 1 kilo aldım başladığım yerdeyim 17+3 deyim doktor 5 aya kadar aynı kalman normal demişti :)
Brcuyill 19. Haftadayım . Bu haftaya kadar 12 kg falan verdim bulantı kusmadan dolayı. Şu sıralar biraz daha iyiyim. Ama daha kilo alamadım
Hllswm 58 le hamile kaldım 59 kiloyum şuan 17 hafta olucam ama bu hafta iştahım açıldı bulantım azaldı cok mutluyum yiyebildiğim kdar yiyorum 😇😍 kilo alsamda sorun değil bebeğimde bende saglıklı olalım kilodur alınır verilir önemsemiyorum acıkcası
Lothbrok Ben de nerdeyse 16.haftadayım şimdiye kadar 7 kilo verdim hiç bulantım yok ama tüp mideliyim sağlıklı ve az yiyorum bebeğim gelişiminde bir sıkıntı olmadıkça kilo almak gerekmiyor zaten hamilelikte😀 hiç karnım da yok henüz sizlerin göbekler çıktı mı
etugce Lothbrok benim 8 10. Haftada çıktı doktor gaz ve şişkinlik 12de iner dedi ama inmedi 🙈 gayet çıkık devam ediyoruz
bsrsl_2016 Lothbrok gecen hafta sonu biraz usuttum hafta basi kasik agrisiyla bi sisti karnim inmiyor yatarken bile var yani böle aniden karninm çıkmış olabilir mi bilmiyorum 😀