Damlademirr Sevimlisevimli ödem için erken mi bilmiyorum canım 6 bitti işte ayaklarım ellerim şiş eczanede ayaktayı oturmakta ayalar salık onunda etkisi var galiba
Damlademirr Dilekhakan ay kuzum sorma bende de kalça badem zaten vardı şimdi iyice oldu göğüs desen aldı başını gidiyor hiç yoktu 😂
Dilekhakan Damlademirr geçer inşallah Doğumdan sonra benim öncesinde kilom fazla yoktu şimdi olunca fazla geldi 47 ile kalmıştım ben
Damlademirr Anonimane_150 bendee 35 ten 37 e geçiş yaptım ahahah ay Allahım şu son aylar çok eziyet 😂
Anonimane_150 Damlademirr evet yaa ayağım patlayacak gibi sıcacık hissediyorum baya baya şişti doktorum dekaviti magnezyumu ve imomu bırakmamı sadece demir ilacını almamı söyledi. Acaba magnezyumu boraktogım için mi bir anda böyle şiştim:(((
QuenMom Damlademirr doğum sonuna kadar alman gereken kilo 11 zaten naptın sen 🙈 dikkat et yediklerine kesinlikle doktoruna danış derim. Doğumdan sonra verilir laflarına kanma hepsini veremezsin spor şart.
QuenMom Sevimlisevimli 57 kilo ile hamile kaldım 26. Haftadayım 61 kiloyum zayıf olsamda yediklerime dikkat ettim bol sebze yemeği yedim yani zayıflar daha çok almıyor😀
Sevimlisevimli QuenMom süper ne güzel.Etrafimda çok fazla şahit oldum zayıf olanların fazla kilo aldığına.Sizin gibi istisnalar da var demek ki.
QuenMom TatlisBirAnne aynen öyle bünyeye göre değişiyor birkere sağlıklı bir gebelik için 6-11 kilo arası almak lazım 20 lerden bahsediyorlar ay normal değil yani😀
TatlisBirAnne QuenMom 😂 bence de. Özellikle kaynanalar diyor. Ye ye doğumdan sonra verirsin 😂😂😂 Bazıları da kanıyor işte veremiyor yapışıyor kilolar 😂