Damlademirr Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim 12 kilo almışım çok mu ya vallahi tartıya çıktıkla psikolojim bozuluyor var kötü benim gibi çok kilo alan 🙄🤰
Nurozsln Damlademirr amaaannn verilir kız Doğumdan sonra🙈 şuan diyet yapamayacağımıza göre sıkma canını 😉😌😘
Mkrrm Damlademirr 21 haftalık hamileyim bende 10kilo almışım canım doğumdan sonra vericem artik nasipse🙏 bence sende takma fazla bebeğin sağlıklı olsun yeterli😊
Seymavahit60 Damlademirr zayıf basladıysan alınıyo canım bende 27 haftalık hamileyim 3 verdim başta o 3 ü geri aldım smdi
[silindi] Damlademirr zayıf kaldıysan verirsin bende 29+6yım 10 12arası bişey almışım artık takmıyorum doğumdsn sonra gider diye düşünüyorum🤷♀️
Damlademirr Mkrrm hemen hemen yakınız ne yapalım :) şişlik öde başladı bende çalışmaktan birde 😞 1 56 falan boyum tek sıkıntı o 😂😂
GoncaKeskin Bende çok kilo almışım ya 😭 doktor dikkat et hamurişi makarna kızartma falan yeme dedi sende böyle dikkat ederek daha fazla almazsın canm ben dikkat etsem ne fayda akşam akşam canm hamurişi çekiyo aklımdan çıkmıyo mecbr yapıp yiyorm 😭
Damlademirr GoncaKeskin ay kuzum bende hamur işini çok severim pasta çörek mörek oh vallahi 😂🙄 kaç haftadasın me kadar alsın :)
Mkrrm Damlademirr soğuk suyun içine koy ayaklarını canım ellerini de ac kapat tuz yememeye dikkat et bendede ödem var bunları yapınca geciyo🙏
Seymavahit60 Damlademirr ondandır canım verirsin korkma senin gibi zayıf olanlar doğumdan sonra eskisi gibi oluyorlar bende kilolu basladım heralde ondan almıyorum 🤷♀️
Damlademirr Seymavahit60 ben hayatımda hiç. U kadar kilo almadım evlendim 42 ydim 😂 olsun kız almamak saha iyi 😃
Anonimane_150 Damlademirr hayatımda 57den fazlasını görmemiştim😂😂 ayaklarım heryerim o kadar şiştiki anlatamam. 38numaradan 42 43 e geçtim😂
Yusbur Damlademirr ayy bende de aynı dert 33 hafta 4 günüz kilom nerdeyse 20 oldu nasıl gitcek bunlar bilmiyorum bacaklarım gövdemi taşıyamıyor artık 😞
Damlademirr Yusbur yok gitmeyecek başşahi bu aralar çok psikolojim bozuk şişlikler bir yandan çatlaklar bir yandan kilo bir yandan 🙄😞😂