oykusss Bilgercaan Kuzum bende bişey yiyemiyorum. 8+2 oldum ufacık bişey yediğimde tıkaniyorum inşallah bende senin gibi yedikçe doymayacagım günlere gelirim 🙄
Yurdanur Bilgercaan acıkıyo hatta yemekten kalkıyoruz karnım şiş küp gibi ama karnım acıkıyo bende anlam veremedim 😀 32 haftalığız bizde 😊
Dilanyilmaz55 Bilgercaan ahhh anam keşke aciksam da doymadan her dakika yesem 4 haftadır yemege hasret yaşıyorum resmen gözümün önünden yemekler geciyo ne mutlu sana😂😂 allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah ❤
Yurdanur oykusss ilk zamanlar normal canım bende yiyemiyordum o dönemlerde tabağımı bile bitiremediğim oluyordu..ama bebiş büyüdükçe değişiyo 😊
Bilgercaan oykusss ilk 3 ay bende öyleydim canım kilo verdim hatta ama şimdi doymuyorum bebeğimin canı sağolsun tabi ama kiloları da düşünmeden edemiyorım😁
oykusss Yurdanur İnşallah benimde öyle olur yaptığım yemeği yiyemez hale geldim , en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum 🙄
oykusss Bilgercaan Aman bebiş doysun da kilo gider yavaş yavaş bişey sorabilir miyim plesanta ile ne zaman beslemeye başlıyor acaba bebek ? Ben şuan 8+2 yim çok erken dimi plasenta için 😊
Yurdanur oykusss olur canım merak etme biraz zaman geçsin kendini belli etsin bebişin yersin sende daha çok küçüksünüz çünkü 😊
Dilanyilmaz55 Bilgercaan evet canım daha 9 haftaligiz inşallah bian önce geçer mide bulantim inşallah senin haftalarına gelmeyi nasip eder allah banada
oykusss Yurdanur evet teyzesii çok küçük suaan işte 10.haftads kontrolum var o zamana yavaş yavaş oluşuyor bacaklar falan , ne güzel mucize ya yazarken bile gözlerim doluyo 😍🙄
Yurdanur oykusss aynen canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..o küçücük ayaklar zaman geliyor can acıtıyor 😍
Mrvbyhn Bende doymuyorum ama doktorumuz kısıtlamamam gerektigini aksi halde fazla kilo alacağımı soyledi ama tum yemekler cok guzel 🙈
Matmazell 24+6’yız bende sürekli aç hissediyorum 😪 ağzım boş kalınca açlık hissediyorm sürekli nolcak böyle halimiz 😅