Eylul_lll Herkese hayırlı günler öncelikle. Hamileliği in başından beri kötü ilerleyen 9 ayımı son günümdede ne yazık ki peşimi bırakmadı halsizlik miğde bulantılarım kusmalarım bebeğimin gelişiminin 3 hafta gerilerden gelmesi derken 27 haftada yaşadığım kanama ve erken doğum riski üstüne tuz biber olmuştu. Bu 9 aylık sürecimde anneme ve eşime minnettarım çünkü çok destek oldular annem neredeyse 5 aydır evine uğramadı sırf bana ve 2.5 yasındaki oğluma destek olabilmek için. İlk doğumumu mecburi sezeryan la özel hastanede yapmıştım ve 3 günlükken evimi temizlediğimi biliyor olmam bana büyük moral veriyordu hep. Ancak bu sefer maddi açıdan zorlanmamak adına hem özele hem devlete gittim takiplerim için ve 15 Nisan günü özel hastaneye verilen ameliyat tarihim için sabaha karşı fikir değiştirip devlet hastanesine gittim doktorla konuştum ve yatışım yapıldı saat 9 gibi. Kahvaltımı o sabah 7 de yaptığım için öğlen 1.5 larda ameliyata gireceğim söylendi. En son 11 ceyreklerde saate baktım sonra dalmışım 12 buçukta hemşire uyandırdı haydi doğuma dedi ve sondamı taktı acımadı diyemem daha hazırlanmadan takıldı neyse giyindim ve eşimi aradım görüntülü vedalaştım oğlumla ve eşimle sonra ameliyathaneye götürüldüm. Moralim çok bozulmuştu çünkü ameliyat saatim değişmişti ve çocuğuma eşime sarılamamıştım. Neyse içeri girdik anestezi uzmanı 30 dakika arkamda sırtıma iğne yapamadı megerse sırtıma katater takmış onuda 2 gün sonra öğrendim sırtımda Bi dünya gereksiz kabloyla yatırdılar dua ederken canım acımaya başladı anestezi uzmanına söylememe rağmen baştan yaptığı eksik narkoz yüzünden herşeyi hissettim maalesef kolumdan 4 kez daha sırıngayla bişey enjekte etti ama ben hep acıyı hissettim daha fazla narkoz veremem bebeğine zarar veririz bebeğin çıksın uyutcam dedi en son beni öldürün dediğimde karşımda minicik paşam gördüm o an acı cekmekten sevinemedim bile yanağını dudağıma koydular derin derin kokladım sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda odaya gelmiştik ve bütün ailem benimleydi 7saat sonra ilk kalkışım çok zor oldu başım çok döndü sütüm sükürki hemen geldi ama yürümem 9 günde anca kolaylaştı 2 gün hastanede kaldık 1 günde sarılık yüzünden yattık 5 günün sonunda anca eve gelebildik şükür şuan ikimizde iyiyiz ama bir daha devlet hastanesi mi allahım düşmanımı düşürmesin oraya keşke özele o parayı verseydim ama acı çekmeseydim özell mi devlet mi diyenlere fikir olsun gögüs lerim çok yara oldu ama kanata kanata emzirdim iyikide emzirmişim sütüm yerinde çok şükür Allah bu yolda olan bütün hamile arkadaşlarıma Bi solukta doğum yapmayı kolayeylesin hiçbirinizi bu yolda acı cektirmesin sorularınız varsa seve seve yanıtlarım🙏🙏🙏
HYK Bu yasananlar herhangi bir hastanede yasanabilirdi. Bu devlet hstanesi dusmanligini anlamiyorum gercekten. Açım sikayetvar.comdan ozel hastanelerle ilgili sikayetleri okuyun. Sonucta doktorlar insan. İsin icine insan girince hata faktoru de ister istemez dahil oluyor. Yasanan 1 olayi genelleme yapmak biraz basit bir yaklasim oluyor. Sizin basinza gelen baskasinin basina gelmeyebilir. Ya da ayni sey özel hastanede de olabilir. Biraz dusunerek yazmak lazim kanaatindeyim. Cok gecmis olsun size.
Eylul_lll HYK Haklı olabilirsiniz kendinizce ama burda hep okurdum inanmazdım yaşayınca anladım doğruluk payını