Seymakayaoglu Hamilelikte pekmez cok yararliymis ama nasil daha yararli icebilirim bilgim yok kızlar bilen varsa rica etsem söyleye bilirmi
Pelinsu96 Seymakayaoglu pekmezi sabah aç karnına bir kaç limon damlatıp iç canım o zaman işte direk kana karışıyormuş 🙂
Dvrmsdaouz Seymakayaoglu pekmezde bilinenin aksine d vitamimi yok ve kandızlığı önlemiyor boşuna vücuduna şeker doldurma
Sengulkrgz Seymakayaoglu ac karnina mideni yakar...ben gece yatmadan yerim oda bazen nadir fazlasi kilo yapar
sewcan Ac karina bir iki kacik icip ardindan yarim cay bardagi su icildigini biliyorum arada uyguluyorum tavsiye ederim
Seymakayaoglu @Dvrmsdaouz bir mekalede okumuştum faydalarini say say bitmiyor bilmiyorum ciddenmi faydasi yok 😄😄😄
Sevvalacr Seymakayaoglu ben aç karınla içtm bugün bide öyle deniyim dedm afedersn kustum aç karınla dokundu bana😏
Seymakayaoglu Kızlar valla bilmiyorum cok faydali diyorlar bende onun icin icmeye karar verdim ama nasil uyguliyacagimi bilmiyorum
etugce Seymakayaoglu c vitamini ile birlikte tüketirsen emilimi artıyor, sabahları taze sıkılmış prtakal suyunun içine döküp karıştırabilirsin.
bebekteyaparimkariyerde Seymakayaoglu sözünü çok kaçırmada şeker oranı çok yüksek bana doktor içme dedi mesela
bebekteyaparimkariyerde Seymakayaoglu kan yapsın diye içiyorlar hamileler ama şeker oranı çok fazla dedi doktor şeker daha tehlikeli günde bir tatlı kaşığı dışında içme dedi.bende içmedim.
sewcan pekmez, genelde şeker bakımından zengin meyve sularının kaynatılıp konsantre edilmesiyle üretilen yoğun ve tatlı bir şuruptur. Pekmez, taze üzüm ve ihraç şansı olmayan kuru üzümden üretilmekle birlikte keçiboynuzu, elma, dut, kayısı, erik, karpuz, incir ve şeker pancarından da yapılmaktadır. Yüksek şeker içeriği nedeniyle iyi bir karbonhidrat ve enerji kaynağı olan pekmez; kalsiyum, demir, potasyum ve magnezyum gibi mineralleri de içermektedir. Pekmezin, yapıldığı meyveye göre besin içeriği değişmektedir.Bu kadar yarari oldugunu okuduktan sonra sabahlari ac karina bir kasik yemenin zararli olmadigini sahsim adina dusunenlerdenim🤗