Tugbarslan Merhabalar, 19.haftadayım. Birkaç haftaya anomali tarama yapılması gerekiyor. Kendi doktorum perinatologa gitmemi rapor almamı istedi. İzmirde önerdiğiniz var mı ve ücreti hakkında bilgilendirir misiniz. Teşekkür ederim
Depresif_polyanna Tugbarslan alsancak ta Cenk Gezer perinatolog. 500 tl ücreti var yalnız. Ama ayrıntıcı dikkatli bi doktor.
Selin4335 Ben Ege üniversitesinde perinatoloğa gidiyorum 200lira civarı hoca bakıyor o yüzden ayrıca randevu alıyorsun öğleden sonraya veriyorlar bir de Sefa melekti önermişti arkadaşım ama o özel muayenesi var ne kadar bilmiyorum
Selin4335 Tugbarslan sadece ayrıntılı ultrason için devlete gittim 10dakika baktı ama perinatologlar daha ayrıntılı bakıyor üniversite hocasına gidersen daha uygun daha uzun süre bakabilir
reyhan__oteken1 Ben antalyada yaşıyorum bebeğimin kalbinde kalp anomalilerinden biri çıktı kalp damarları tersmiş ve doktorum antalyanin en ozellerinden organ taramamız özelde yapıldı fakat kalbinde sıkıntı çıkınca tip fakültesine yolladı orda sgkdan kesiyorlar hiç uğraşma sehrinin tip fakultesinden randevu al git orda hem profesorler de geliyor bi sıkıntı gördüklerinde o zaman daha emin olursun benden sana öneri