Eylul0212 bende demiyorum ki insanlar kocalarını kötülesin bende kızıyorum buraya kocasını kötüleyenlere benimde derdim var benimde kocamdan yana sıkıntım olabiliyor ama yazmıyorum yazanlarada cevap vermiyorum hatta okumamaya calisiyorum okursamda empati yapıyorum onun yerinde olsam ne yapardim diye dusunuyorum sonra üzülüp Allah sabır versin dayanması güç diyorum veya Rabbim yardım etsin diyorum. Bu bayan ne yapıyor yok kendinize gelin yok üzülmeyin yok çeki düzen verin bu onun karar verebileceği birsey değil veya kimseye ayar çeker gibi konuşamaz herkesin bir derdi var kimisi içinde yaşar kimisi dışında ama kimsenin ne yaşadığını bilemezsin diyor ki kocalarınızdan sevgiyi çok beklemeyin bekleyecek tabi ne yapacak mutlu kadin mutlu cocuklar yetistirir psikiloji okuyormus ya bunu bilmeli ilk once onuda gectim belki guzel bir cocuklugu olmadi o insanin belki ailesi sevmedi sevgiyide ilgiyide kocasindan bekliyo baska kimden bekleyecek. Yani işin özeti kimsenin ne yaşadığını bilmeden kimse kimseye akıl veremez!