Hilayse Aa olur mu, ben ona yemek yapıyorum, çamaşırını yıkıyorum, ütüsünü yapıyorum, evini temiz tutuyorum, hatta burda en çok takıldığım, onun çocuğunu taşıyorum, sanki bunları kendi için yapmayacak ya da sanki kendi çocuğu değil... hep bir beklenti içinde kocadan. Bana çiçek almadı, doğum günümü hatırlamadı, evlilik yıldönümüzdü hatırlamadı, doğum hediyesi almadı öküz diyen vardı ya burda 😁 Hatta kardeşine aldı bana almadı, anasına aldı bana almadı....Sırtım ağrıdı inanmadı, Komik komik şeyler...akşam eve gelince cav cav cavv adamın kafasının etini ye, anasını şikayet et, kardeşini şikayet et, taleplerin bitmesin sonra da kocamla çok büyük kavga ettik annemin evine geldim, mesaj attım cevap vermedi , buraya geleli hiç aramadı, instagramdan birini takip etmiş bilmem ne... Gerçekten sorumsuz insan yok mu, var tabiki, ilgisiz koca yok mu var, ama herşeyi büyüten kadın daha çok. Bir de altın sorunları var, ihtiyaç varken altınları bozdurmaya kıyamayanlar, insanın kocasından daha çok kenarındaki üç kuruşluk altına güvenmesi ne acı..