Hilayse bayanın postunu hatırlıyorum eşimi hiç reddetmiyorum neden böyle yapıyor diye bir serzenişi vardı, kadınların ihtiyaçları erkeklerin ihtiyaçları farklı olduğu gibi, kafa yapılarıda farklı, aynı şekilde kadın izlese bunu hiçbir erkek kabul etmez, öyleyse ihtiyacı var şeklindeki çifte standart kabul edilemez. Şu konuda katılabilirim evde insanlar meşgalesi olmayınca kuruntu yapıp canlarını sıkıyorlar ama kimse bunu durup dururken yapmıyor herkes anlatıyor ve bir güvensizlik geçmişi çıkıyor hikayenin altından, aslında her sorunun başı dünyanın merkezine eşini koymak, kendine yararlı uğraşılar bulmamak diye düşünüyorum, kadınlar yaradılış gereği çok fedakar bunu sizde kabul edersiniz sanırım, eşi için ailesinden evinden,yerinden yurdundan hamile kalınca o güzel vucudundan vazgeçerken, eşinden istediği biraz anlayış ise bunu hak görüyorum .çünkü kıyaslanamaz bir fedakarlık söz konusu, artı iş için çalışmak için bile çıksa iki insan gören erkek kafasını dağıtabilirken kadın evi çocuğu ve hatta eşinin ailesi ile uğraşıyor o yüzden gün boyu eşini bekleyen evinin hanımına hoşgörü şart..