BMA Kizlar duanizi eksik etmeyin lutfen bebegime bisi olmasın 😔eşimi bekliyorum hamilelerin duası kabul olurAllah izniyle dua edin lütfen
Hilayse BMA Allah şifa versin canım benim Allah bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏
BMA AyEr daha onceden epilepsi vardı bende nobet sandik ama degilmis eeg cekilirken korktum yanimda esim yoktu tektim sıkıntıya girdim nobet sandik ama degilmis tıpta bu vazavagol senkop muş adi bayilmaymis
BMA Cok şükür bebisimde bende iyiyiz hamdolsun yillardir epilepsi sanılan şey megerse korkuya bağlı bi bayılmaymış adida vazavagol senkopmuş cok şükür ama sezeryan yada normal olup olmamakta kararsizim noroloji doktoru sen bilirsin illa sezeryan ol demem olmada demem sana kalmış dedi pazartesi dr gidicem kadin doguma ozamana kadar düşünücem sizce ne yapmaliyim bana doktorun yanindaki sekreter gibi bi abla vardi o dediki ben seni aci çekerken düşünemiyorum dedi yani burda hic bisi yokken bayıldın ordada olabilir dedi dokgorda ayni şekilde sizce ne yapmalıyım kizlar
Nursemom0857 BMA ben riske atma derim canım. Epiduralle normal doğum yapsan bile yaşadığın stres senkopu tetikleyebilir. Ben sezeryan ol derim...