baharayazz Kızlar ben hamileliğim boyunca özel hasta olarak muayene oldum . Şimdi bebegimi kontrole götürücem . Şöyle bir sey duymuştum 18 yasına kadar babanın sigortası olmasa bile çocuklar sigortalı olarak bakılıyor . Bu ne kadar doğru ? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Yoksa bebeğimde özel hasta olarak mı muayene olacak
Modies baharayazz merhabalar, Bildiğim kadarı ile doğumdan sonraki ilk 28 gün bebek devlet koruması altında oluyor. Sonrasında sgk kapsamaya başlıyor. Eğer özel sağlık sigortası varsa o da eşinizin sigortalılık süresi ve şirket anlaşmasına göre değişiyor
baharayazz Modies cpk teşekkür ederim yani suan bebegim 12 günlük olduğu için özel hasta gibi değilde SGK lı gibi muayene olacak değil mi
baharayazz psikopatanne bizim sigortamız Yok buna rağmen şuan bebegim özel hasta olarak muayene olmayacak değil mi SGK lı gibi gözükecek
Slcndereli baharayazz özel sigortada anlaşmanıza bağlı ssk içinde sigortanız varsa çocuk evlenene kadar sizden yararlanıyor cinsiyet ayrımı var kız ise tabi babadan erkek ise 18yaşa kadar
baharayazz Slcndereli biz yeşil kartlı olarak gözüküyoruz Canım bi sorun olur mu ben pek anlamıyorum bu durumlardan 🤷🏻♀️