Kubos11 Tutkukaral Kuzum bendede aynısı cıkmıştı suan 6 haftalık hamileyim . Muhakkak kan ver hatta benim adetme daha 1 hafta vardı 😂
Tutkukaral Kubos11 masallah 1 hafta once erken dollenme o zaman canim 😍 kacti degerin peki test boyleyken rabbim saglikla kucagina almani nasip etsinn🙏🏻
Fatma9438 Tutkukaral çok iyi olur atarsan allahtan başka kime el açacağız :(. canım benim yaşım 24 , yumurta rezervimin tükenirse çocuk sahibi hiç olamayabilirmişim elimizi hızlı tutacağız dedi doktorum , çünkü rezerv ne zaman tkenir bilinmiyormuş :(
Tutkukaral Fatma9438 anladm canim hic duymamistm cunku o durumu bilgim yok benimde 25 ayniyiz hemen hemen o zaman rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah ya sama dua edicem🙏🏻 nasil aticam peki biraz uzun ve karisik instagram hesabini verebilirmisin canim ordan atiym
Kubos11 Tutkukaral Benim cok düşüktü 24.67 cıkmıştı 5 gün sonra tekrar kan verdim 146 cıkmıştı . Sende lütfen bana haber ver merak ederim 🙏🌸 Umarım vardır ve sağlıkla kucagına alırsın 🙏
Tutkukaral Kubos11 benimde o civarlarda heralde benimkide silik cunku tabi haber vericem canimm cok sagol😍 senden 2 hafta falan geriyim heralde birlikte bekleriz bebislerimizi😍😍
Tutkukaral oykusss Fatma48 Misskokulumm Kubos11 Kizlarr aldim sonucumu 24 cikti 2 gun sonda tekrar vericekmisim cok sukur tesekkur ederim hepinize rabbim herkese nasip etsin insallah🙏🏻🙏🏻😍
merveaydn Tutkukaral bende daha yeni hamile oldugumu ogrendım cok farklı bı duygu bende ılk evde yaptıgımda silik cıkmıstı ❤️
merveaydn şuan 5 haftalık ama ben 3 haftalıkken ogrendim saol canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsin
Tutkukaral Cigdemmmm masallah canim rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin 😍 keseyi gordunmu pekii
Cigdemmmm Tutkukaral amin canım senin de 😊 salı gunu gidecem ilk muayeneye canım 😊 sende kan ver güzel haberlerini ver inşallah ❤❤❤