Tutkukaral Yavuzum1202 ama baya erken cikmis canim silik cikmasi cok normal bende cikar diye 5 gun kala yapmaya baslamistm ama 1 gun kala cikti 🙈
Misskokulumm Tutkukaral canım gözün aydın tekrar sonuçlarını alınca haber ver bana hayırlı olsun minnoşun😘🐣🐣🐣🐣
Tutkukaral Misskokulumm kuzum yarin bidaha yaptirca ama aklima bisey takildi idrar testi yapiyorm hala cok silik koyulasmasi gerekmezmi artik ne kadar da koyulasirki
Misskokulumm Tutkukaral henüz çok erken kuzum bir kaç gün daha geçmesi lazım beta yükseldikce koyulaşır onun da iyice koyulaşmasi bir kaç günü bulur takma kafana😘
Tutkukaral Misskokulumm bugun yapcaktm kan testini tekrar ama yarin yapiyim dedm hem doktorada muayene olurum diye dusundm
Hmyro123 Tutkukaral çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah 🙏 hepimize ❤️
Iremgokce Benimde ilkinde 43 tü daha sonra iki gün sonra tekrarla dediğinde 132 çıktı doktota gittim direk om gün sonra ultrasona çağırdı sağlıklı artış sağlıklı gebelik olucak dedi siz kaç kere tekrarlamıştınız kızlar testleri
Tutkukaral Iremgokce ben 2 gun once verdim 24 cikti normalde bugun vermem gerekti ama yarin gidicem canim bidaha istermi bilmiyorm bilgi veririm sana