Ebruss Selam kızlarr Bugün kontrole gittik 15 hftalıgız. Bizim nazlı göstermedi pek ama yüzde 95 kız dedi doktorumuz. Bu haftadan sonra değişen var mı. Ben başından beri erkek hissettim Allah saglıklı versin ikiside cok güzel tabikii😍 sizlerinde tecrübesini merak ediyorum 🌺
Nurozsln Ebruss 16 haftalık göstermedi🥰 Tahmin istedim erkek olabilir ama kordon da olabilir dedi secde pozisyonundaydı minnağım ❣️🧿 bende hep kız hissettim bakalım 1 hafta sonra tekrar gideceğim 😇🤰🏻
Ebruss Nurozsln yaaa kurban olurum çok güzel bi hismiş, secdede duruyo annişinin karnında 😍 bizim doktorunda aletleri col güzel ayrıntılı baktı da benm hisler yanıldı demekkii😂
Menis21 Nurozsln Benimde bugün 12 + 4 oğlumu 12. Hafta da söylemişti ama meleğim bugünkü kontrolde sizin ki gibi yüz üstüydü poposunu gördük habire 😂
Eyll_kuzu Nurozsln benim minakta öyleydi önce kordon değilse dedi sonra koz dedi devlet hastanesinin doktoru da erkek dedi hatta ultrason resminde pipisi falan hep ortada sağlıklı olsunda topuğunu çekiyor kendisine doğru yavrum benim ya 🙈
Nurozsln Ebruss Benim yeğenim 7. Aya kadar kızdı sonra erkek dediler erkek oldu 🙈 Bakalım hayırlısı canım benim sağlıklı olsunlar da ❣️
Fatiheren_61 Nurozsln işte benden bundan korkuyorum tam kendini hazırlıyorsun pat cinsiyet değişikliği.ablama dokuz ay boyunca kız dediler doğdu erkek .😱
Nurozsln Eyll_kuzu vallahi canım hiç beklemedim ben böyle bir sey gösterir sandım rüşvet vermiştim bir de çikolata 🙈🙈 Bakalım benim minnak ne çıkacak yazacağım zaten post açıcam cinsiyeti öğrenince 🥰🥰 Sağlıklı olsunlar da hayırlı evlat olsunlar ❣️