Orucu12 Kızlar 18 haftalık hamileyim normalde olmam gereken kilodan 1.5 kilo fazlayım ben ama kendimi durduramıyorum benim gibi olanlar var mı? Hic bos durmuyor ağzım 😔
Mommieess Orucu12 aynen öyle. Yemekten kalkar kalkmaz hala acıkma hissim olabiliyor. Bende 23 haftalık hamileyim 9 kg aldım🤦🏼♀️
jrarya Orucu12 siz yine iyi 18 de başlamışsınız ben 11 haftalığım yemekte doyuyorum ama hala canım bişeyler yemek istiyo bi tatlı bi tuzlu bi ekşi bi meyve bi cips 3 kilo aldım şimdiden kalan aylarda bu gidişle kaç kilo alırım Allah bilir 😳😳
Senailhan Ben de o haftalarda öyleydim şuan 28 haftalığım biraz biraz azaldı iştahım normal yani tam iştahın açıldığı zamanlardasın 😄
Orucu12 jrarya valla 12 den basladım ama bu hafta daha bi yiyesim var siskin oldugumu biliyorum ama acım hep icin geciyor gibi😂 6 kilo aldım ya valla devamı nasıl olur bilmiyorum🤣🤣
jrarya Orucu12 göbeklerimiz bizden önce köşeyi dönücel oturduğumuz yerden zor kalkıcaz 🤭😄 sağlıklı olsun bebekler bizlerde öle sağlığımızla kucağımıza alalım da doğumdan sonra diyetti spordu 😒🙄