SeLyy Kızlar 13+3 cinsiyet tahmini yapar mısınız doktora gittim ama devlette görseler bile 16 haftadan önce söylemiyorlar 😔 https://i.hizliresim.com/r5rD9a.jpg
Sibelclskn3 SeLyy bacak arası görünse nub a göre bakılırdı ama böyle anlaşılmıyor canım Doğum tarihin gün ay yıl bide son adet tarihini yazar mısın
Nurozsln SeLyy yaa minnak 🥰 anlayamadım ki ama içimden kız geçti ❣️ hayırlı sağlıklı evlat olsun bizde 16 haftalık olduk ama daha göstermedi saklıyor 🙈
Atikeemre14 Sibelclskn3 benımkınde bakarmısın 14 haftalıgız ve kendını cok gızlıyor bagdas kurmus br sekılde oturyormus
Nurozsln Sibelclskn3 09.06.1996 Doğum tarihim. Adet tarihim pko oldugu için normalde 22 Kasım ama o zaman bebeğim suan 6 aylık olması lazım 😂 Ultrasona göre Ocak 2
SeLyy Nurozsln ya benimde v çevremdeki herkesin içine de öyle doğuyor ilk andan beri rüyamda bile gördüm 🥰
Kbrbtr14 Sibelclskn3 banada söyler misiniz 😌 14.10.90 doğumluyum. Son reglim 24 ocak ama geç döllenmiş sahte regli tarihi belirledi doktorumuz 6 şubat 😌 12 haftalık hamileyim 😌
Sibelclskn3 Fatmadmir kız gibi hissettim ama tarihlerini yaz canım Doğum tarihin gün ay yıl bide son adet tatihin
Fatmadmir Atikeemre14 google hizli resim yazip ilk cikana tiklayip sonra resmi yukleyi tiklayip sonra en sonda cikan fotografin altinda yazan linki kopylayip yapistiriyorsun cnm
Sibelclskn3 Nurozsln son adet tarihin 2 ocaksa erkek Kasım diyorsan kız çıkıyor ona göre karar ver canım
Nurozsln Sibelclskn3 normalde canım son adet tarihim kasım ama dediğim gibi polikistik olduğu için bebeği Ocak 2 olarak hesapladı doktorum
Fatmadmir Neslihant hayirlisi olsun cnm bakalm ne zmn gostercek 🙈 rabbim saglikli hayirlisini nasip etsn