SelviBalc O kadar çoooookkkkkk yiyorumki soymuyoeum yedikçe acıkıyorum aklım hep yemekte 8 haftalık hamileyim kililu dwgilim ama karnım acayip büyük kan degwrlweimdw normwl çok şükür ama anlayamıyorum yemek yemek yemek😂😋😋😋😋😋😋
FulYasin01 SelviBalc Bende kilolu değilim boyumda uzun ama insanın içinde şüphe oluyor şişmanlarsam eşim beğenmezse falan diye 😂😂🤭
Orucu12 FulYasin01 bahanemiz var suan yiyelim yiyebildigimiz kadar bence sonrasını dogumdan sonra dusunuruz 🤣
Heather FulYasin01 beeeeeennn🤣 hep açım sanırım obur olcak çocuk diye şakalaşıyor eşimle. Hatta az önce yine bişeyler yedim sen yine ne yiyosun dedi bana😁😁😁😁 Az az yiyebiliyorum çok sık yiyorum ama😊
FulYasin01 Heather Az ve sık yemek sağlıklı olan bence sindirim sistemi bu şekilde daha hızlı çalışıyor diye biliyorum ☺🙄🙄☺
cansuarslan Bende aynı durumdayım doktorum dikkat et dedi ama kendimi durduramıyorum 25 haftalık olduk 15 kilo aldım 😏😏
FulYasin01 cansuarslan Bence kendine dur demelisin 15 yeterli bir kilo sanıyorum, sağlığınız açısından da dikkat edin 🙈☺
FulYasin01 Heather Kasten yapmıyoruz tabi ki İnan ben aynada kendime baktıkça dur artık bu kilo ne diyorum ama elimizde olan bir durum değil 🙄😁