Sefaat FulYasin01 bende de bi acikma hissi surekli bisey yemek istedigi oluyo ama bi istahla hazirliyorum sofraya oturunca bisy yiyemiyorum neden boyle oluyor acaba benim gibi olan varmi bu arada 30+6 haftaligim
SibelAlp7 FulYasin01 ben sürekli bir şeyler yiyorum yemeyince midem bulanıyor ya da midem yanıyor.13.haftalık hamileyim 😀
deletedmom01 FulYasin01 gündüz fazla değilde akşam saat 4ten sonra 😂 bi acıkıyorum az yicem diyorum ama kendime engel olamiyorum baya yiyorum ama ekmek haric 😂😂
BayramzlemFirat Maalesef bendede aynı durum 32 haftalığız 20 küsür kilo aldım🙈 ağzım hiç boş durmuyo😒😒
deletedmom01 BayramzlemFirat benimde oyle ben 22.haftadaym esim aksam sen neden penguen gibi yürüyorsun dedi çok yiyormusum 😂😂😂 10kiloya yakin aldm.s
Orucu12 Evett ben aynı durumdayım hic durduramiyorum kendimi hep açım hep 😣durduramıyorum kendimi hic .dr kilona dikkat et dedi ama durduramıyorum kendimi😓
Ikinciyibekliyorum 8+5 gunlugum suana kadar 6 kilo verdim. Cok yemek iyi degil elbette ama benim gibi yiyememekte cok kotu su bile icsem kusacagim . Midem agzimda geziyorum. Rabbim herkeze kolaylik versin :-/
BayramzlemFirat Ikinciyibekliyorum. İlk zamanlarda bende öyleydim canım sonradan geçti çok şükür ama belli olmuyo işte 2. Hamilelikte bile değişebiliyomuş bulantı meselesi
hande123 Ikinciyibekliyorum bende senin haftandayken 6 kilo vermiştim bi daha bişey yiyemeyecem sanıyordum sonra bi anda iştahım açıldı durum verilen altı kiloyu geri aldım üstüne de 4 ekledim 😏
Ikinciyibekliyorum BayramzlemFirat evet canim. Ilk hamileligimdede 4 ay kustum hicbirsey yiyemedim. Simdi 2. Hamileyim gene ayniyim 🙂
FulYasin01 deletedmom01 Ekmek bende hiç yemiyorum canım salatalık ve ekşimen istiyor onları yiyorum 🙄😁
BayramzlemFirat deletedmom01 o da bişey mi benim eşim neler diyo bi bilsen panda bile oldum yani🙈🐼🐼 ama gerçekten çok yiyorum 🙈🙈😂😂😊 galiba bu vitamin ilaçlarıda yediriyo kullanıyomusun bilmiyorum ama 😊