BusraOzhan Bugün 37. haftama giriyorum bebeğimin gelişimi bir hafta önden giderken birden 2 hafta geriledi bu yüzden yarın suni sancıyla doğumum başlatılacak. Bu mübarek günde bize dua eder misiniz pazartesi günü bebeğim 2.300dü küveze girmesini hiiç mi hiç istemiyorum, bir yandan suni sancıdan hamileliğimin başından beri çok korkuyordum şimdi başıma geldi ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok ilk gebeliğim nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum herkes suni sancıdan çok korkuttu beni. lütfen dualarınızda bize yer verir misiniz ... 😢😔🙏🏼
Yasemincifci BusraOzhan hiç korkma herşyi oluruna bırak sen korkarsan bebeğindr korkar bebeğine kavuşacağın ana odaklan sen rabbim onun yolunu verr sağ salim çıkarsınız inş doğumdan hayrlı doğumlar olsun ❤️
Deletedmom277 BusraOzhan Her doğum zordur ve ağrılıdır bunu biliyor olman lazım onun dışında gayet güzel geçiyor merak etme normal doğum yaparsan bebeğin doğana kadar sancı çekeceksin sonra miss gibisin. Hayırlı doğumlar inşallah.
merved BusraOzhan yarın bende gidiyorum doğuma canım duruma göre banada suni verilebilir hiç korkma hayırlısıyla doğsunlar sağ salin kucağımıza alalım inşallah herkesim acı eşiği farklıdır her doğum aynı olmaz içini ferah tut
Modies BusraOzhan bebeğiniz artık büyümesini tamamlamış bence ondan doğum başlasın diyorlar🥰 güzel haberlerinizi bekliyoruz
Serifeehorasan BusraOzhan canımm allah yardımcınız olsun 37 hafta suanda sata göremi yoksa ultrasona göremi normal doğum mu olucak
BusraOzhan Serifeehorasan sata göre 36 ultrasona göre 34 çıkıyor canım. Evet suni sancıyla normal doğum yapılmaya çalışacaklar
Misskokulumm BusraOzhan rabbim yardımcın olsun sağ Salim al kucağına canm benim sıkma canını hayırlısı buymuş demek ki 💕
Serifeehorasan BusraOzhan kuzummm neden bi sorun mu vardıda senin yatışını verdiler allah tek nefeste kurtarsın bebeğimm dua et banada lütfenn doğumunda adımla dua istiyorum senden👏🏻🥰
Misskokulumm BusraOzhan amin canım içini ferah tut kendini psikolojik olarak olumlu yönde rahatlatmaya çalış bebeğine kavuşacağını düşün o zaman hiç bir korku kalmaz Rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah dualarımdasin💕💕
BusraOzhan Serifeehorasan Amin canım ederim tabi etmem mi hiç 🙏🏼 Tansiyonum yükseliyodu son zamanlarda..
SerpilEsra BusraOzhan oglum 2.200 dogdu 33+5 olarak kuvezdeyiz yarin emmesi icin cagirdilar inan bizden daha gucluler sapasaglam oglum cok sukur Rabbim senide kavustursun hayirlisiyla
Serifeehorasan SerpilEsra ayy kuzumm yaa kıyamam neden erken Doğum yaptın canımm normalmiş doğum yaptın
Ela11 BusraOzhan bende pazartesi günü canım gelmediği için 6 gün geçti kilosu falan da çok iyi başlatalım dedi hayırlısı ile gelsinler inşallah Allah yardımcımız olsun canım