Anacsevgidolumelek Merhaba kizlar 2 gun oldu 25.haftama girdim Allahin izniyle bebegim iyi cok sukur de ben degilim 😑 surekli uyuma modundayim gozlerim kapaniyor reen 25.haftaya girmeden 2 gun once basladi bu uyku hali ve devam ediyor daha onceden gece tuvalate cok sık kalkmama ragmen bu kadar uykusuzluk cekmiyodum son 4 5 gundur gece bile kalkmiyorum ama boyle bir uykusuzluk yok. Calisan bir anne adayiyim oturarak calisiyorum tam arkamda da kamera var patron gorur de bir sey der diye kafami masaya da koyamiyorum yok zaten kendimi biraksam uyurum bazi zamanlar uyuyorum molalarda falan. Kiz yükü tuz yükü derler gercekten dogru galiba.
anapanda12 Bende uyku moduna geçme evresi var ama uyuyamıyorum malesef sürekli daldığım uyku bölünüyo Allah büyük bugünlerde geçer.
Ysmnkrcy Ay aynı bende öyleyim ya öğlene kadar ayılamıyorum sürekli uyku hali ilk haftalar da da boyle oluyordum bi kaç gündür tekrarladi
Anacsevgidolumelek Ysmnkrcy ayni haftalarda miyiz? Magnezyum verdi doktor 3 4 gundur magnezyum aliyorum ama gece yatmadan once aliyorum gunduz etki edermi ki yaa :(
Anacsevgidolumelek Pnr347 sabahlari kan hapi d vitamini magnezyum almaya basladim bir de hee bak simdi geldi aklima 3 4 gundur magnezyum aliyorum o mu yapiyor yaa :(((
Anacsevgidolumelek Ozge_acg kuzum calisiyorum calismasam hic kacirmam boyle firsati :) bebis geldikten sonra uykuyu unutacaz zaten :)
Pnr347 Anacsevgidolumelek bence haplarından olabilir bi ara bana doktorum kan ile ilgili bir ilaç vermişti ve olduğum yerde uyuyasın geliyordu bunlar ilacın yan etkisiymiş endişelenme ama doktoruna gittiğinde belirt bu durumu sen yine de
Anacsevgidolumelek Ysmnkrcy bi hafta var aramizda ben de 25+3üm şu an :) ilaclar yapiyor bana cunku uyku yapabilecek besinler de almiyorum ki
Ysmnkrcy Anacsevgidolumelek ben hiç ilaç kullanmıyorum ama halsizligim hat safhada kızım var bide sabahın 7sinde ayakta 😂
Ozge_acg Anacsevgidolumelek doktorunla bi konus canim bn gunde 2 tane kullaniyorum ama uyku fln yapmiyor
Melonime 25+3 um. Ben de ayni durumdayim.. fakat bakildi ki aldigim demir haplari hicnisr yaramams o sebeple damardan demir takviyesi yapildi dun. Sen de bir baktir derim.
Carlininmelekleri Bendede tam tersi uykuya dalamıyorum cok zor oluyo oldugundada en fazla 1 saat sonra yine uyanıyom bence siz keyfini çıkarın