Otherozge Dorukunannesi95 aynı belirtileri birebir yaşadım sırf bu yüzden erkek dediler hatta bende erkek hissediyodum 😂 kızım olacak inşallah ❤️❤️❤️
Ps15 kyr9324 birebir aynı diyaloğu yaşadık biz de 13.hafta kontrole gideceğiz bakalım ense kalınlığı için, orda bir tahminde bulunabiliriz dedi😄
kyr9324 Ps15 Biz 13 haftalık olduk ama kontrolümüz 15inci haftada olacak.Şimdi gitsek heralde belli olmuştur artık diyorum 🙈
Reparista Dorukunannesi95 Allah sağlıkla kavuştursun canım Bende erkek hissetmiştim fazlasıyla ama kızımız olacak Aslında ilk çocuğumun kız olmasını hep istemişimdir ama erkek diye hissettim hep
Rbs111 Dorukunannesi95 canım bende 10. Haftaya girmek üzereyim 13. Haftamda 2 ki test için gidicem sence gözükür mü. 12. Haftada gözükmez dedi bana biri 25 ye gözükür dedi 😒 erken göstermesi için çikolata yiyorlarmış bide doğru mu
Dorukunannesi95 Rbs111 ben tam 12 de gittim kahvaltimi yaptim en son 2 catal reçel yiyip ciktim evden yolda da vişne suyu ictim 1kutu. Hem tatli yemelisin hem de iyice sıkışmalısın o zaman görünüyor ki benim rahmim arkaya dönük olmasina ragmen bunlari yapinca 12.haftamda 10.saniyede doktorum erkek olacak demisti:) 12. Haftanda gorulecegine eminim tabi ozel hastanelerde. Devlette doktorlar prosedür geregi söylemiyorlar diye biliyorum balim🤗
Denal Dorukunannesi95 kesinlikle aynı şeyleri bnde yaşadım bnmde içime doğdu ve o belirtilerin hepsi bnde de var 1ay nerdeyse bel ağrısı çektim....tatlı hak getire hiç canm istemedi ki tatlıyı sewen biriyim......
Busimss Dorukunannesi95 amin kuzum insallah hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza bende gebeliğimi ilk öğrendiğim günden beri erkek diyorum ama bakalım 😍
Dorukunannesi95 sevgilihayyam 2 en fazla 4 haftaya öğrenirsin prensin mi olacak prensesin mi diye insallah 🤗
Busimss Dorukunannesi95 valla belirti mi bilmiyorum ama kalçalarım genişledi benim ilk günden beri midem bulanmıyor sadece tiksinme var kusmam yok ayrıca sürekli uyuyorum bunun dışında yaşadığım belirtiler Yok Kıza mı erkeğe mi belirti bilemiyorum 😍
Dorukunannesi95 Busimss erkek belirtisi canim ben de tiksinirdim ama kusmazdim kalcalarim da genisledi ve kafami yastiktan kaldiramam hep uyku hali😊
Busimss Dorukunannesi95 bakalım benim icin hiç önemli değil cinsiyeti sağlığıyla yavrumu kucağıma almak nasip olsun da başka birşey istemem Rabbimden 😊🤲🏻
Serays Dorukunannesi95 hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sadece erkek ismi düşünmüştüm rüyalarımda hep erkek bebek gördüm sonrasında baktım çin takvimi rus takvimi her şey erkeği gösteriyor . Doktor kız dediğinde şok olmuştum yanlışlık var falan derken 3 doktor da kız dedi . Yani hisler her zaman tutmuyor
sevgitekes Dorukunannesi95 ben daha gebelik testi bile yapmadan hem rüyamda erkek gördüm hep de içimde erkek hissettim 11+3 te doktorum erkek pipisini gördüm dedi 15 te yine gitcem
Dorukunannesi95 sevgitekes peki sana da gosterdi mi pipisini ? 😊 bana gosterdi babasi da ben de gördük hani hic anlamayan biri bile farkederdi bariz görünüyordu kiz olma ihtimali yok yani 🤗 bence seninki de erkek :) belirtilerin nasil peki