Mrvgns35 Merhabalar şuan 28+1 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde bebeğin ters durduğumu söyledi doktorum yani göğsümün altında kafası ayaklarıda kasıklarımda ve her tekmesini kasıklarımda hissettiğimde dolayı ağrım fazla oluo böyle olup bebiş normale dönen var mı dün doktorum korkuttu o yüzden şuanda çok tedirginim yardımcı olursanız sevinirim😇
Mkrrm Mrvgns35 merhaba canım 21+4haftalik hamileyim benim bebegimde ters ayaklarını hareket ettirdikce kasiklarim ağrıyo doktorum zamanla döner demişti banada merak etme kötü birşey olsa doktorlar söylerdi 🤗
GamzeLmira Mrvgns35 canım benimde öyle bende 28 haftalığım. Son haftalarda dönen bile var. Bakalım hayırlısı 🤭
fancy Mrvgns35 23haftalığız benim bebeğimde ters doktor doğuma kadar %95 döner dedi. Dönmezse sezaryen doğum oluyormuş.Sağlıkla alakalı hiç bir sıkıntı yokmuş.İçin rahat olsun.☺️
Mrvgns35 Mkrrm inşallah döner çnkü büyüdükçe hareketlerini hissettikçe çok sorun oluo gerçekten adım atmak istemiyo insanın canı zaten çok hareketli umuyorum annesine acıyıp en yakın zamanda döner 🙏🏻😇
Lidyasmom Mrvgns35 benimde o haftalarda ters duruyordu kızım sonradan döndü ama. Üzülme canım döner çok erken daha
Msa21 Mrvgns35 hiç korkma benimde aynıydı her vuruşunda kasıklarım regli gibi agrılı olurdu 32. Haftada döndü
Guzel_ailem Deletedmom277 normalde o haftada döner ikinci gebeliğim.. Ondan biliyorum.. O yüzden kesin konuşuyorum.. Senide bilemiycem... 🤨
Deletedmom123 Mrvgns35 daha erken bazı kadınlarda doğuma giderken bile dödüğü olmuş mesela annem hepınız hatanede beklerken ve doğum esnasınd abıle dönen olabılıyor dedı
Fatmagul38 Mrvgns35 ben 32 haftalik hamileyim.gecen hafta doktor ters demisti.belimin altima yastik koyup ayaklarimi havaya kaldirdim biraz boyle durdum.bikac kezde tekrar ettim.iki gun so ra doktora gittinde donmus dedi😊doner yani meraklanma yanliz hareket yaparken yaninda kesin biri olsun
Nursemomm Fatmagul38 ah canm verdiğin örnekle bebeğin dönmesinin alakası yok o tamamen bebişlerimizin keyfinden sırtüstü uzanma bidahakine 😚
Berataras Mrvgns35 benimde buyuk oglum donmedi sezerya oldum saglikla kucagina alirsin insallah sende dogum sekli pek onemli degil takma
GulsunA Mrvgns35 Erkenmis daha döner bence Ama benimki dönmez herhalde cunku 37+5 haftaligim 😔😔 Allahim hayirlisini versin bakalim
Burcak61 Mrvgns35 bende 27+0 ım bebişim transvers konumda yani yan kontrollerde yüzünü hiç göremiyoruz doktor sadece ölçümleri yapıyor elimize verebileceği düzgün bir ultrason görüntüsü olmuyor 😊
kbratsn Mrvgns35 daha önünde 3 ay var tabiki döner hiç korkmana gerek yok erken bunun için bişey söylemek çok doğru olmaz bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah bazı doktorlar öyle bi konuşuyor ki insanı geriyor haklısın
Nursemomm Mrvgns35 bnmde 25 gbi falandı galiba tersti 36+4 olduk hala dönmedi canm haftalardır o tekmeleri bende aşağıda yiyorum bide sağ olsun kafasını yaslıyor kaburgama 😂 korkulacak bi durum değil canm bazılarının ki 39 40 da bile dönebiliyor
Emine071 Mrvgns35 ben de 30 haftayım aynı anlattığın gibi bebeğim ama döner diyorlar doktorum olumsuz konuşmadı çok cana yakın zaten şuan dönmedi ama döne bilir son gün bile dönen bebek varmış öyle dedi