SibelAlp7 Hamilelik yastığı kullanan var mı?memnun kalanlar nereden ve kaça aldığını yazarsa çok hayıra girer😃
Erkkannisi Ben aldim e bebekten 70 tl memnunum ve kullanisli baya. Ayrica emzirme yastigi olarakta kullaniliyo sonrasında
LaborantAnne Sirt destekli olandan aldim cok rahat 7 8.haftada almisti esim simdi 36. Haftadayim onsuz uyuyamiyorum gittigim yere tasiyorum . Sirt agrilari falan inanilmaz artti onsuz olmaz yani olursa soyle olur sirta bir yastik bacak arasina bir yastik falan .
SibelAlp7 LaborantAnne ben 13. Haftadayım erken mi almak için diyordum.Ama zor uyuyorum 1 haftadır.Düz yatmayın diyorlar.Sola yatınca kalbim sıkışıyor.Sağ tarafıma yatıyorum her yerim uyuşuyor.
LaborantAnne SibelAlp7 yastigin bir tarafini bacak arasina aliyorum diger tarafini sirtima yasliyorum agrisiz uyuyorum . Esim bile bazen cok rahat bu dogumdan sonra ben yatacagim diyo alip yatiyor 🙂
LaborantAnne SibelAlp7 erken degil zaten ilerde cok cok ihtiyacin olacak al en azindan daha cok kullanmis olursun . Kalmaya nereye gitsek onunlayiz cok komik gorunuyor ama islevi inanilmaz 🙂