Cnsukckk Kizlarr ferrum ilac kullanipta ac karnina degilde tok karnina icen varmi ? Ac karnina cok kotu oluyo ilac icmek ya
denizannee Cnsukckk aç tok farketmiyorki. Sadece süt ve süt ürünleri ve kahve tükettikten 1 saat sonra kullanılmalı o kadar
Guzel_ailem Cnsukckk tok karnına iç hiç bir ilaç aç karnına içilmez mideni deler.. Sadece mide koruyucu aç karnına içilir
Pelin86 Cnsukckk kan ilaçlari zaten aç karinla alinir Ama hamileysen yada migden kaldirmiyorsa tok karinla alabilirsin Ben gece 11, 12,/de aliyorum çunku sut yogurt ve cay icmemek gerekiyor 2saat oncesi ilaci aldiktan 2saat sonrasi da bõyle icebilirsin
Bsekvnz Bende günde iki kez kullanıyorum kanım degerlerim cok düşük, dr. Um özellikle ac karnına almamın kanıma daha cabuk karışacağını daha faydalı olduğunu söylemişti unuttugumda ise yemekten 2 saat sonra iç dedi
Cnsukckk Bsekvnz benim cok iyiydi kan degerlerim ama yinere verdi dogumda gerekli oluyomuss ama ac karnina insanin migdesini bulandiriyo
Bsekvnz Cnsukckk ben uyanacağım saatten 2-3 saat öncesine alarm kuruyorum uyku arasında içip yatiyorum hem içtikten sonra 1 saat birsey yenmemesi gerek hemde uyku arasında bisey anlamıyorum bi dene istersen
Efsuni Güzelim doktor ne dediyse o biz doktorundan daha iyi bilemeyiz benim ferritin çok düşük yani kansızlık var doktor bana sabah ac bir bardak portakal suyu veya kivi ile al dedi seninde miden bulanıyorsa kivi ye üstüne yada portakal suyu ile al daha etkili oluyor miden de bulanmaz