Damla-aydin 17 haftalik hamileyim bu zamana kadar hep kız hissetmiştim doktorumda kız demisti bugün erkek olduğunu öğrendim 😂 çok şaşkınım 😁
Gizmoo2013 Damla-aydin özelemi gidiyosun canım önceki kontrollerinde bacak arası boşmuydu bebişin demekki sakladı yaramaz ☺️😆
Damla-aydin Gizmoo2013 özele gidiyorum canım 😊 aynen bacak arası boştu kesin kız demişlerdi hep kızım diye seviyordum çok şaşkınım :)
Gizmoo2013 Damla-aydin olabliyo canım banada 12 de erkek 15 te kız dedi ama bende hep erkek belirtileri var bende 17 de bidaha gidicem bazı bebeklerin cinsel organları geç büyüdüğü için geç farkediliyomuş sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
Damla-aydin Deniziimmm evet canım hep kız ismi düşündük kızım diye seviyodum 😁 sağlıklı olsunlarda cinsiyetin bi önemi yok
Damla-aydin Deniziimmm evet canım kız diyen doktorumu degistirmistim yeni doktorum kesin erkek alışveriş yapabilirsin dedi :)
Damla-aydin Dorukunannesi95 ilk 11 .haftamda kemik yapısına ve kalp atışına göre kız demisti canım 13 haftamda yine kız demisti