Yaz_08 Kizlarr aylardir bekliyorum cinsiyet icin 22 hafta 4 gunluk bebis suann ve detayliya girdim bugun herseyini soylediler ellerinı ayak parmaklarini kafasını heryerini gosterdiler cok sukur mutlu ayrildimm vee cinsiyet sonunda erkek oldugu soylendi burda kac kerebsordum nub teorisi falan cinsiyet ogreniyim diye cok sukur yigit alim geliyo 😍💃💃💃
Boncuk23 Yaz_08 maşallah canım sağlıcakla al yavrunu kucağına. Nub teorisinden bildi mi peki arkadaşlar. Çoğunluk erkek demiş miydi :)
Yaz_08 Belinya amiin insallah Rabbim bebek isteyen herkese saglikli bebek ,gebelere saglikli hayirli dogum annelere ve evlatlarinada hayirli uzun omurler versin😍💗💗💗🙏🙏
Yaz_08 Bebekim123 evett surekli bi benziyo dediler ya da dizlerini kendine cekmisti fwlan derken nasip olmadi en son yuzde 70 erkek yuzde 30 kiz dediler valla 9 dogurdum bugune kadsr 🤦😀daha soylemiyolardida rica ettim aramizda kalsin hocama deme diyo
Bebekim123 Yaz_08 Allah Allah 😄 insanın en çok merak ettiği sağlığı ve cinsiyeti oluyor canım neyse ki öğrenmişsin