istkizannesi Doğum tarihimizi aldık. Son 19 kaldı. Çok paniğim çok heyecanlıyım. Doğumdan,sonrasından,annelikten,sorumluluktan... Acayip duygular içindeyim kızlar 😞 Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
hunilimom istkizannesi sezeryan mi.olucak canım bizimde 37 gün kaldı günler geçmiyor korkmaya başladım bende nasıl bi anne olucam diye yapabilirmiyim felan düşünüyorum hep
Merve123a istkizannesi benim 2. Doğumum 30 nisanda artik bian önce doğurmal istiyorum başima ne gelcek bildiğim için biraz çok korkum yok şuanki halimdan gene iyi olurum so uçda iyleşcem böyle çekmekde se. Doğurup kurtul cnm😄
Haticecinar istkizannesi benimde 1 mayis dogumum cok heycanliyim cok endişeliyim 2.gebeligim ama 6 yil once genel anestezi ile olmustum simdi spinal olcam insallah 🤲 Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
istkizannesi hunilimom evet canım spinal sezaryen kısmetse. Bi anda yalnız hareket etmekten baya bağımlı hareket etmeye başlıcaz. İstediğimizde banyo bile yapamamak falan. Ay ne biliyim baş üstne ama bir anda büyük bi değişime gireceğimiz için korkuyorum 😞
istkizannesi Merve123a ya o elbet iyileşir de canım esas korkutan sorumluluk😔 baya değişecek hayatımız sanki
Gzddlk istkizannesi Bizde 35+4 üz 15 Mayıs’a gün aldık 38+2 de olacak Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah canım.
Cann Bizimde son 19 😍💕ama sezeryan olacak bugun net tarihi belli olacak ben heyecanla doğmasını bekliyorum evet hayatımız bir anda değişecek ama güzel değişecek Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin😊
Naber Benimde sonnn 9 😊 korku amelyt korkusu geceleri yatamiyorum bileee umarim guzell gecer agrisiz sizisiz duaa edin 🙏🙏