erda teşekkür ederim sağolun. suni sancı bana o kadar az verildi ki bikaç damla diyebilirim. Dikişlerim kaç tane vallahi bilmiyorum dediğim gibi bayılttı beni ben sonrasında da hiç sormadım. İlk bikaç gün biraz zor oluyor dikişler ama oturma konusunda zor oluyor tam oturamıyorsun yan oturuyorsun hilal hanım da öyle demişti yan otur diye onun dışında hiç ağrım olmadı hatta ağrı kesici yazdı bana ama 1 tane bile içmedim. doğum sancısı kolay diyemem bide benim de ilk doğumum olduğu için korkularım vardı neyle karşılaşacağını bilememek de insanı korkutuyor ama şimdi iyi ki diyorum normal doğum olmuş. İkimiz için de en güzeli oldu bana unutursun diyorlardı ben doğum sonrası yok unutmam bu acıyı diyordum ama bugün tam 1 hafta oldu ve ben unuttum bile🙈 şimdi güzel bi anı olarak kaldı. Sen de kendine güven yaparsın zaman geçmicek bebek doğmayacak sanıyorsun o an ama bi bakmışsın kollarında. Buarada rahim yumuşatıcının beni gevşettiğini ben düşünüyorum belki de ondan değildir bilmiyorum sancıları net hissediyordum ama sancım gitti an uyuyordum ve sayıklıyormuşum saçmalıyormuşum annem ve eşim öyle söylüyor 🙈Allah sana kolay doğumlar nasip etsin canım sağlıkla al kucağına🥰