Gursesgurses Ravza●>Çimeni, ağacı bol olan yer, bahçe. Ravza-i Mutahhara; Rasulullah'ın medfun olduğu mekan.. Hafsa ●> Hz Omer'in kizı, bilgili ve kulturlü, iradesi kuvvetli , sadakat sahibi bir İslam hanimefendisi. O donemde okuma yazma bilen pek ender kulturlu kadinlardan. Rasûlullah Efendimiz'in eşi ve müminlerin annelerinden.. Zümra ●> “Güzel, iyi ahlaklı, cesur, yürekli”
Haribo42 Gursesgurses bizde esimle anlasmistik kizim olsaydi ben koyucaktim ismini oglum olsaydi o (o eymen istiyo ) bende seviyorum eymen ama umeyr veya zeydd yada huzeyfe istiyorum oda onlari kabul etmiyo😂
Gursesgurses Haribo42 biraz soylemesi zor gibi buyukler mirin kirin eder diye huylandik ama en guzelide hafsa 😁
Haribo42 Gursesgurses amann benim kayin validem malatyalinsiveli konusuyo cok komik eymen dedik o ne diyo zor dedim eymenminzor 😂😂 abartiyolar
Hfsskbr Benm 6 yaşındaki kizimin adi Hafsa 😍😍 kulaga cok hos geliyor. Artik yaygınlaşmaya başladı.. Benmde 2. Kizim olacak bende isim arayisindayim Hafsa'ya uyan..
Bosnian17 Hfsskbr erva olabilir 😊 ben de kızımın adını Hafsa koymak istiyorum o olmasa erva koyardım 😊
Gursesgurses Haribo42 eymen cok kolay soylenir asil ya 😁 bunlarada isim begendiremiyoz arkadas illa ayse fatma gibi kolay soylenecek 😅
Hfsskbr Gursesgurses zümra cevremde cok var o yüzden istemedim ravzayi eşim istemiyor. Ben kübra eşim isa kizim hafsa baya uyum icinde ikisi bunu da kendime uyduraym dedm de 😄 zehra dedm istemedi eşim😄 kizim zeynep diyor hayırlısı bakalm ne koyacaksak
Haribo42 Gursesgurses keske kandirsamda aeyd koydam ama kayin validem cingar cikarir ben soyleyemem diye😂😂😂
Hfsskbr Haribo42 yoook:) ben kizim hafsa esim isa benm adim kübra buda bunlara uysn istiyorm da zümra cok var yakinlarmda ben istemedim kizim dogdugnda demstm ta zumra koyarm 2. Kiz olursa diye ama benden önce cook koyan oldu.