Fatiheren_61 KIZIM ❤️olacakmış net değişmez dedi ama içimde hala bi şüphe var erkek Dİye.kendimi bayağı odaklamışım herhalde 😊
Fatiheren_61 Kubra9595 12 haftalıkken kıza benziyor demişti 13+5 de tekrar gittim kız bu değişmez dedi 😊
Gamzeemrmrt Bnde 14:5 ken tahmınde kız demiştı ozeldeki. Dunde devlete gıttım kız denıldı şimdi 17;2 olduk bizde
Dorukunannesi95 Leyla11 muayenen ne Zaman canimmm benim de tam 12 bugun %100 erkek asla degismez artik dedi ama burda herkes bana degisir yazmis xok korktum 😕😔
Kubra9595 Fatiheren_61 bende 13+4 de gittim ama demedi 2li test icin kan verdim sonuclari almaya gittimde söyler ins
Reparista Fatiheren_61 oyy ❤️ Bana da 12deyken doktorlardan biri tahmin olarak kız dedi.Şimdi 16yı bitirmek üzereyiz üç doktor kız dedi Allahım sağlıkla ve güzellikle kavuştursun
Mommerve Bugün 20 haftalık olduk ve hala cinsiyetimizi bilmiyoruz birisi erkek dedi birisi kız dedi pazartesi ayrıntılı ultrasonda öğreniriz artık ☺️
Aspenya44 Fatiheren_61 12 de kız 13 de erkek dedi şuan 14. Haftadayım 16 da gidicrk kesin dicekmiş bakalım o zmana kadar ben meraktan çatlamazsam😅
Minedy 13+4 ken yuzde seksen erkek dedı ama tam da anlayamadı pipisi gelısmez boyle kalırsa kız bu haftalardan sonra gelısırse erkek dedı. bana 16. haftada gel dedı. suan 15+1 ım 16 olmus oluyor mu yoksa 16+.. lı haftada mı gıtmem gerekıyor ?
bengiben Bugün itibariyle 14 haftalık olduk. Yarın kontrolümüz var. 12+1de gittiğimde kordonu görüyorum başka bişey görmüyorum ama şimdi bişey demiyim bi sonrakinde söyliyim demişti. Yarını iple çekiyorum o yüzden. Annem de ultrasoncu, o da gelmişti geçen sefer. Kordondaki kan akışını gördüm ama başka kan akışı görmedim bacak arasında demişti. Bakalım yarın ne olucak 🙏🏻🙏🏻
Mervee94 Ben 13+1 de erkek olduğunu öğrendim net bir sekilde gözüküyordu doktor yuzde yuz erkek değişme olmaz dedi zaten hep erkek hissediyodum👶😊
A_S_K Fatiheren_61 12 haftalıkken kız dendi. 15 haftalığız kız dendi yine ama tekrar bakacağım emin olamadım kesin diye söylesin içim rahat edecek. Ultrasonda 1 hafta öndeyiz bakalım 😁
Dorukunannesi95 Bugün tam 12 haftalik olduk az önce geldik doktor %100 erkek artik degismez dedi😊 mutluluktan bayilicam
Adisimmm Dorukunannesi95 ben 16 haftadayken doktor %100 erkek demisti 18 de renkli ultrasonda kız oldugunu ogrendik icimden hep kız geçiyordu erkek dediginde bisey almamistim. Doktor da 16 dan sonra netleşr demisti. 12 cok erken canim yine de alisveris yapmamaya çalış