Nermin8181 Hanımlar Doğuma kaç gün varken ishal olduğunu hatırlayan var mı bi tuhafım dünle bugün bebekte az hareket ediyo geceden beri ishal başladı Doğum belirtisi olarak biliniyor genelde kaç gündürde bulantı kusma vardı normalde 5. Haftadan 7. Haftaya kadar olmuştu başka olmamıştı bulantı kusma
blackeagle Nermin8181 ben 35 haftaligim mide bulantisi ve ishal bende de var bu ara bir geliyor bi geçiyor birazdan doktora gidicem kontrol günüm bende anlamadım niye böyle😔
Sibelclskn3 Nermin8181 son 18 günüm bir aya yakındır ishalle mücadele ediyorum doktorum normal dedi bol su içiyorum bide asırı ishal olunca yağlı yemeği kesiyorum
pptya01 Ben de 35 haftalığım mide bulantısı hafif ishal ve bugün de gaz sancım var acıdan kuscam ya canım yanıyor
blackeagle pptya01 bende de aynı şikayetler kuscam nerdeyse midem bulanıyor karnımın içi cok hassas doktora bir gidiyimde soriyim
cemre- Ben 39. Haftadayım arada ishal oluyor. 35 36 haftadan beri Arada böyle . Zaman geçtikçe sabah mide bulantıları biraz daha artıyor .