feyzaa34 Mucizem00 çok normal bence 8 kilo canım rahim ağırlaştı göğüsler büyüdü plesenta vs vs bende 20. Haftadayım 3 kilo aldım benimkide normal😛
TatlisBirAnne Anonimane_150 Umarım seni kandırmıyorlardır 😂😂😂 ne kadar göstermesen de abartmışlar üzülme diye bence 😂😂😂😂😂😂😂😂
QuenMom Mucizem00 Normalde 25 haftaya kadar 4-7 kilo arası normal ama dikkat etmelisin bence ben 26.haftadayım 4 kilo almışım.
ebrarmom08 Mucizem00 28+3 üz bizde 9 10 kilo aldik bana herkss cok diyor doktorum dahil ayda 1 kilo almami soyluyor
Anonimane_150 QuenMom sordum tekrar kandırmıyolarmış😂😂😂 şaka bi yana gercekten gösterdiğimi düşünmüyorum ödemim çok ve boyum var hamile kaldıgımda zayıftım😅😅
Anonimane_150 QuenMom o yüzden çok önemsemiyorum😅😅😅 herkesede söylüyorum rahatlıkla kaç kilo aldıgımı 😁😁
Tubamsl 26+5 olduk 14 kilo aldım ama bende şeker çıktı çünkü bu denli yemiyorum 🙄 Allah’tan zayıf hamile kaldım 🙈
TatlisBirAnne QuenMom Valla bilmiyorum kanka 😂😂 ben de 5 kilo aldım belli oluyor yani 😂 vücutta değil de karnımdan almışım gene de belli oluyor. Yani en azından insanın yüzü daha toplu oluyor hiç kilo almamışsın demek bariz büyük bir yalannnnn 😂😂
QuenMom Anonimane_150 he şu olabilir aşırı zayıfsındır 175 boyun vardır 55 kilosundur anlarım ama yinede kilon normale döneceği için farkedilir yani 😀😀
TatlisBirAnne Anonimane_150 En azından yüzün falan da toplanmıştır. İnan üzülme diye diyorlardır 😂 sen bile fark etmişsindir yüzündeki değişikliği
Anonimane_150 TatlisBirAnne ya tabiki karnım buyudu heryerim ödem şiş oldu doğumum yaklaştı çünkü ama bu kadar kilo almama ragmen göstermiyorum. Boyuma göre kilom zayıftı çünkü . Ama göstersem nee göstermesem neeee yaaa çok umrumda sanki. Yememe içmeme dikkat ettim sporumu yaptım o yüzden de rahatım 🤪🤪🤪