5152 Mucizem00 Aman bos ver cocuklarmiz saglikli olsnlarda biz bi sekilde veririz cok taklmayn bnce :))
Rrraaaiiinnn Kac gündür hep böyle post açıyorsunuz moralim bozuluyor 21 haftada 8 kilo almışım tartilara küstüm vallahi :) acayip zayıftım boyumda uzun 8 kilo aldığıma kimse inanmıyor ama normal kilo alımını geçmek istemiyorum rejim mı yapcam bebişim aç mı kalsın onu da istemem dana gbi olcam napam takmayın sizde allah sağlık sıhhat versin sağ-salim doğumlarımızı yapalım peşinde kosarken çocukların veirirz. :)
Medusa nrglvrl aynı benim gibi alıp diyetisyene gittiğim haftada diyetisyene gitmişsiniz. 34’te 12-13 kilo aralığındayız
nrglvrl Medusa sizin kilo aliminiz da gayet iyi durmus yalniz . Ben diyetisyene ilk gittigim hafta 1 kilo verdim , sonra 3. Haftada 1 kilo aldim ama ölcumde ödem cikti . Insallah orantili alirim artik
blackeagle Nisaninannesi bende 96 ile hamile kaldım şuan 35 haftalığim 6 kilo aldım kilolular fazla almiyor sanirim🤔😁
Sibella86 86 ile hamile kaldım. 80 e düştüm. 13 hafta artık alırım heralde Ne kadar aldıpımda önemli değiş bıktım kusmaktan, yemek yiyememekten
Melikenlc Mucizem00 20 haftadayim ve hic kilo almadm da vermedim de 68 kiloyum ama onu bile gostermiyorm🤗🤗