Deletedmom19 Kızlar merhaba 5+4 te ilerliyorum devamlı uyku hali devamlı uyuyorum sizdeyse oluyormu? Sebebi nedir acaba😴
Sayrkann Deletedmom19 normal canim ben bi kere misafirler evdeyken uyuya kalmistim baska bir odada 🙂 kafami kaldiramiyordum
SibelAlp7 Deletedmom19 çok normal ilk 3 ay her yerde uyudum bende😀Bünye hamileliğe alışmaya çalışıyor.
Merveersoy Deletedmom19 bende 16+4 teyim basından beri uyku halindeyim ama bu aralar gündüz uyumuyorum çok fazla zaten 12 de kalkıyorum 😂 gece sık sık uyanır oldum bu aralar🤔
Deletedmom19 Cok kötü oluyorum. 😴😴😴 uykum gelince kafamı bile kaldıramıyorum annemde kızın olacak sende aynı olmuştum diyo 🤗
Sefaat 30+6 dayim bende de surekli bi uyku hali uykum var ama uyuyamiyorum uyu ve uyaniklik arasinda yasiyorum resmen 😊
Deletedmom19 damlaikan 5+4 mü seninde canımm😊 beynimde uyumak istemediğim cebelleştiğim oluyo ama nafile yine uyku 🤗 Eşim halime çok gülüyo dışarıdan komik görünüyoruz herhalde 😀
Zera_ER Trimester gercekten öyle gözlerin acık olsa dahi bütün hücrelerin uyuo 😴 💤 cok normal canım ama gecicek 🙈 Keyfini cıkar yat uyu dinlen 🖤
damlaikan Deletedmom19 evet canım benim eşim de geliyor yanıma dalga geçiyor mercimek kadar boyuyla anneyi ne hallere sokuyr diyor 😂😂