Cagladevecioglu Deletedmom133 bende senin gibi kinayan biri olsaydim ayni bu sekilde zorumdan gulerdim.Her insanda ego vardir tanimadigim Insanlar beni taktir etmis ne mtlu bana.Bizleri asagilayacagina sil programi kendini gelistirmeye devam et cahil olmayan kisi.
Cagladevecioglu Ebrumila internete yazmayi birtek kendileri biliyor bi bas agrisi yaziyorsun beyin tumorune kadar gidiyor ki hamile pskolojisi insan cok sacmalayabiliyor yeri geldiginde.Ab ahhh ne zaman birbirimizi elestirmek yerine dost kalabilecegiz acaba :) tercume olduysam ne mtlh bana ama ego kasiyorum bu sekilde burdan ünlü olma planlarim var 😂
Ebrumila Cagladevecioglu evet hamileyken bambaska bi ruh haline bambaska bi psikolojiye burünüo insan ve bu kisinn elinde olmuo yardim alanlar bile varr yadirgamamak lazm canim ..
bebekteyaparimkariyerde Cagladevecioglu ah canım benim sen iyiki varsın yaaa saol bana bişeyler öğretmeye çalıştığın için de üzgünüm ilk önce kendi öğrenmen gereken şeyler var.okumaya gelince ben yeterince okudum çok şükür darısı okuyamayanların başına.pijama lastiğinden bebeğe zarar gelmeyeceğini okuyup mantık geliştirerek öğreniyor insanlar tavsiye ederim herkese 😂.
Cagladevecioglu bebekteyaparimkariyerde rica ederim luzumsuz insan sana tercuman olurum merak etme bizde okudukta bize okulda bunlari Ogretmiyolar keske Sende birazcik INSANCIK olabilsen😘
Pnr_jr Deletedmom133 Sizin postunuz da çok saçma 😓 bu yazdıklarından kime ne mesela gülüyorsan? Kendini üstün bulup bu insanları aşağılar şekilde şımara şımara açılmış bir gereksiz post🤦♀️ Gülemedik bile.
Deletedmom133 Pnr_jr niye güldüğüm yazıyor saçmaysa niye girdin yorum yazıyorsun o zaman 😁kendimi üstün bulmakla alakası yok gazoz içtim bebek erirmi diyen postlar var onu soranlara göre üstünüm evet sağ ol 😂😂😂😂
Deletedmom133 Pnr_jr ayrıca gülen gülmüş şımarık olup olamam seni neden geriyor sizde bosta kalmısınız aman şuraya yorum yazayımda adım geçsin tek derdin o belli ki 😃
Pnr_jr Deletedmom133 Dedim ya işte çok lüzumsuz yazdıkların da smileylerin de.. Yazdım çünkü insan yerine koydum. Senin yaptığın gibi ay ne saçma postlar gülüyorum diye post açarım bir sonrakine. Akıl veriyor bir de bana🤦♀️ İnsanlarla alay etme bak döner seni bulur hamilesin kendine gel. Yanında kimsesi yoktur dertleşmek ister yazar sorar sanane?
Deletedmom133 Pnr_jr haddini aşma ister kendime gelirim ister gelmem bu benim postum benim gibi düşünenlerde var onlarla gülüşürüm seni bağlamaz hem zaten mantıklı poatlara cevap veririm olmayanada gülerim beni bu seni hiç ilgilendirmez
Deletedmom133 Pnr_jr ederim arkadaş sana ne kendine gel diyen sensin haddin değil senin daha da yazmıcam konuş dur sen