E123 Sezeryan sonrası Doğum yapan varmı merak ediyorum ikinci hamileliğim ilki sezeryan ikincide normal Doğum şansım var mı kızlar
humaninannesi61 E123 Valla bi tanıdığım 4 sene üstüne normal yapmayı planladı. Doktoruda onay verdi ama ailesi istemediği için sezaryen oldu tekrar...
Rabia88 E123 doktorunuz normal doğumu destekliyor ve sizinde fiziksel olarak vücut yapınız uygunsa normal olabilir
Serife07 E123 valla canım benim bi tanidigim da 4 tane normal doğurdu 5. De sezeryan oldu belli olmuyor fakar çatın müsait değilse hiç kendini ve bebeğini tehlikeye atma
Ikinciyibekliyorum E123 SSVD ( Sezeryan Sonrasi Vajinal Dogum) eger sizdr ve bebeginizde bir risk yoksa yapilabilir uygundur. Sezeryan dogumum yapip sancili surec gecirenlerin cogu normal dogumu dusunuyor umarim sizde yaparsiniz 🙂
E123 Ikinciyibekliyorum gönlüm normal Doğumdan yana tabi doktorum izin verirse 😊şartlar nasıl olur şimdi bilemiyorum tabi 19haftadayız şuan
E123 Serife07 ilkinde hem Çatı dar dedi doktorum hem bebek Doğum kanalına tam girmemiş gibi şeyler söyledi bnde korktum