Seherr esractn kuzum yeni gördüm postunu nasıl bebişlerin durumu inşallah sağlıcakla alırsın kucağına 🙏
nurr_kbr esractn sağ salim kucağına al canım inşallah nasıllar şuan iyiler mı kiloları nasıl eğer iyise çabuk toparlarlar inşallah çok sevindim seninle birlikte bende bekledim valla dedim acaba doğurdu mu doğurmadi mi😂
NimetDilmen esractn Yaa inanmıorumm daha qecen aklıma qeldin hiç post acmıodun yorumlarda da qozukmuosun die. Nasıl bebişler iyimi? Doktor ne dio? ALLAH saq salim kucaqna almayı nasip etsin İnşaAllah 😍
Minikaydoganlar esractn kaç gündür aklımdasın vallahi instagrandan bulup ekledim o kadar yani ☺️rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hep dua ettim inanki kaç kilo ile dogdular durumları nasıl sende iyisindir inşallah
Hmyro123 esractn AMİN inşallh :) sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bebişlerini ALLAH şifa versin inşallah 🙏🙏
BelizErstn esractn canım happy kids de bi arkadaşım söylemişti gümüş göğüs kapağı arıyormuşsun aldın mı? yaraların ne durumda?
Alp-oyku123 esractn sizi hatırladım rahim agzi kisaliginiz vardı sizinde..gecmis olsun ayrıca hayırlısı olsun çok şükür bu haftalara kadar dayanmissiniz inşalalh en kısa zmanda kuzucuklarinizada sağlıkla kavuşursunuz 🙏🙏🙏🙏🙏 rahim agzindan dolayi mi erken dogum oldu sizin
Kbrtrn esractn Amin canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin saglıklı sıhhatlı buyusun ler inşallah