Merveyarali Eşim bedelliye gitti annemgilde kalıyorum kızlar iştahım kesildi hiç yiyesim gelmiyor çorba salata yoğurt kahvaltı meyve bu tarz hep yediklerim ve porsiyon olarak da küçük doktor suyun iyi bebeğin kilosu iyi dedi ama bi haftadırsağlıklı beslenemiyorum diye endişeliyim 34 haftalık bebeğim 2.200gram
Sibelclskn3 Merveyarali kilosu gayet iyi günlük birer bardak süt ve muz kaşar falanda yersen saha iyi olur kemik gelişimi için
Reykzy Merveyarali ekstra vitamin alıyo musun canım kalsiyum magnezyum? kilosu gayet iyi benmki 34+5 2500 kg olmuş ama sancım var ilaç kullanıyorum 36 dan sonra bırakıcam
Sdt Bende hiç düzgün beslenemiyorum canım ve çok üzülüyorum ve doktoruma söylemiştim bebeğim de bi hafta önde gözüküyor , bebeğin sna rağmen büyür sen hiç merak etme senden alır yine beslenir üzülme demişti 🤗
Ssraa Canım ben yeşillik kırmızı et falan yemem. Düzensiz besleniyorum malesef.Çok şükür bebeğim haftasıyla gidiyor
Merveyarali Ssraa ben de çok et yiyemiyorum canim midem almiyor:( inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Merveyarali Nursemomm decavit devit3 vegafron verdi onları da düzensiz aldım hep canım:( Imom kullaniyordum decavite geçtim ama tekrar imoma mi geçsem diyorum🤷♀️
Weewe Kilosu iyi olabilir, kaşar, muz, süt kiloyu artırıyor ama kilodan ziyade bebeğin zeka ve hormonsal gelişimine katkı sağlayacak besinler tüketmemiz gerekiyor. Doktorunuz takviye vitaminler vermiştir muhtemelen, onlar işi çözer. Vermediyse de omega 3, multivitaminler, d vitamini, kan hapı vs. talep edin lütfen.
Merveyarali Nursemomm imom ve demir ilaci vegafron mi kullaniyim? devit de vitamini peki? Imomda devitamini var biliyorum ama
Nursemomm Merveyarali decavitte vitamin ama imom içeriği daha zengin bende sadece ımom ve demir hapını kullanıyorum
Ipek34 Bebeğiniz beslenir tabi endişelenmeyin ama doğumdan sonra sizin depolarınız tukenebilir kalsiyum demir vb. Vitamin in mutlaka o zama n
Ipek34 Ben elevit , ferrumfort, omega3 efa marka , d vit wellcare marka, bi de sağlık prob dolayısıyla iyot takviye alıyorum .