Melisecmel Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama tekmeyi daha önce hissetmedim az önce bi hareketlik oldu ama bagirsaklarimdir diye düşündüm sizce bebek mıdır yoksa bağırsaklarimmi siz nasıl hissettiniz acaba bu arada 20 haftaligiz ❤️
Yaz_08 Melisecmel tekme oluncakabarcik gibi bi hareket degilde daha net icten bi oynama hissediyosun yani nasil anlatsam bilemedim ama nerde hissediyosyn hareketleri onada bagli 😊
Ezann Melisecmel bence bebektir.Bende o civarlarda annemdeyken 2 kere kıpırdama oldu.Anneme bağırsaklarım dedim güldü bebektir kızım dedi
Simadumann Melisecmel benim 21 hafta. Yaklaşık 16 haftadan beri hareketlerini hissediyorum. İki haftadır tekmelerini çok net hissediyorum. Tekme attığındaysa bulantı hissi geliyor aniden
Tugcehar87 Melisecmel haftanız normal hissetmek için artık sırt üstü yatarken hissediyordum ilk zamanlar tık tık diye
Melisecmel Yaz_08 elimi koydum böyle damar atar atar ya oyle bisiydi karnımın alt tarafıydi attığı yer
Melisecmel Ezann dimi çünkü bağırsak olsa bilirim ama bu değişik geldi bana yinede umutlanmak istemedim açıkçası
Yaz_08 Melisecmel yaa cok guzel bende oyle hissetmistim anlam verememistim bebis hareketi muhtemelenn 💗tekmeci bebiss
Simadumann Melisecmel ara ara bulantı hissi geliyordu muayene tarihim geldi ultrasonla bakarken aniden yine geldi. Osırada gördük ayakları yukarda başı aşağı pozisyonda tekme attı. Doktorumda bu yüzden bulantı hissi olduğunu söyledi
Xmom Ben de 20. Haftadayim. 18in başlarından beri hissediyorum.ama son bir haftadır çok net.. ilk hareketinde bir kaç kere tekrarlamasını beklemiştim emin olamamıştım.. Ama 20. Haftadaysan bence o hareketidir ya
Mlssa Melisecmel Bence bebektir canım ben de hissediyorum hele ki 1 haftadır baya vuruyor resmen 20+6yız😌 Bağırsak hareketinden ayırt ediliyor artık zaten bu haftalarda yani en azından bende öyle oldu😊😊
Beyzadncc Melisecmel bende 20+2deyim artık dışarıdan bile belli oluyor yani faz değildir o iyi dinle annesi hissedersin❤❤