hunilimom Ebrulin o.haftalarda bütün evin camlarını perdelerini mutfak vs yaptım 2 haftada bitirmiştim eşimle bizde kavga etmiştik bebeğe zarar vericeksin yapma vs diyordi ama olmuyidu kendimi alamıyordum iyiki yapmışım şimdi yapamıyorum 🤣 çok agirlastim
Zehrammm Bende 33+4 haftalik hamileyim devamlı temizlik yapasım geliyor camlar perdeler dolaplar elimden bez düşmüyor bu psikolojik herhalde doğum olurdu yapamam evim pis kalır misafirler ne der telaşı 🙈
Fatmaa123 Nurseyma kaçıncı haftanızda yaptınız bunları ben 23 haftalık hamileyim korkuyorum bebeğime bişey olur die
FSCMK Ebrulin bende bir temizlik takıntısı var heryer temiz ama gözüme pis gözüküyor eşimle sürekli kavga ediyoruz onu neden oraya koydun felan filan diye otursamda aklıma takılıyor burası pistş felan diye sonra belim ağrıyır ama 😏
Burcuveburcum Ebrulin psikolojik bir rahatsızlığa dönüşmeden önlem almanız gerek başka bir uğraş bulmanızı tavsiye ederim bebeğinize bişeyler hazırlamak gibi( elişi,örgü,kapısüsü vs.)
Fatmaa123 Ebrulin bende cam silmek istiyorum ama evim tam caddede hemen kirlencek bide korkuyorum bebeğime zarar veririm die
FSCMK Ebrulin inşllh temizlik hastası felan olmayız bebekten sonra titizleniyormuş insan öyle diyorlar
Meriipella1 @Ebrulin cam tepelerinden inmiyorum temizliycem diye öncedende böyleydim ama şimdi daha çok gözüme batıyo herşey hergün çamaşır suyuyla silmek istiyorum her yeri eşime zaten senin gibiyim sürekli dağıtıyo diye kızıyorum. Artık oda bildiği için ses çıkarmıyo çoğu zaman dağıtmadım bu sefer diyo şuan 20+2 haftalığım ilk üç ay bile sürekli durmadan temizlik yaptım bundan sonrada yapıcam galiba ama çok kötü belim ağrıyo fıtık var bende buna rağmen durmuyorum 😭
Zeynka Ebrulin Koltuğu süpürürken ileri geri süpürgenin ucu iz yapıyor, iz yapması da aşırı hoşuma gidiyor. Şey gibi, az önce süpürdüm tertemiz aman elleşmeyin der gibi. Eşimi oturtmuyorum koltuğa bazen iz bozulmasın diye. Bakalım nolucak böyle 😅
Frischgras Bende aksine kendimi dışarı atıyorum sürekli sinema tiyatro gezmeler tozmalar bence keyfinize bakın 😂
Htcm65 Ebrulin bu haftalarda enerjik oluyorsun yapabiliyorsun ama şuan 35 teyim çok zor geliyor her yer gerçekten pis gibi geliyor bir çok şeyi yapamıyorum ağlıyorum zavallı eşim teselli etmeye çalışıyor temiz diye o da çalışıyor yardim edemiyor çok .. O yüzden bu haftalar da çok abartma canim ilerisi daha takıntılı oluyor 😑😑
Bimet Sanırım ilerleyen haftalarda herkezde aynı oluyor ben günde iki defa ev silme mutfak fayansı pimapen cifleme hep ince temizlik kafamda hep biryerleri temizleme planı 35+6 yım