balbadem2525 canım geçen haftalarda ben de böyle bir problem yaşamamıştım hatta post açmıştım agrılardan uyuyamıyorum ne yapıcagımı şaşırmıştım yataktan sağımdan sokuma bile döneniyordum ve geçmiyordu bi türlü bir de benim geçmiş kanser tedavim var ameliyatım var sol bacağımda belki farklı şeylerdir MR istediğinde doktorum ben biraz ilaçları kullanayım da ondan sonra demiştim ve ordan 4 takviyeyle çıktım agrı kesici kas kremleri falan hariç düşün su an 4 vitamini mi de kullanıyorum etkilerini de hemen gösterdiler bazen yiyerek aldığımız vitaminler bile yetmiyor o yüzden takviyelerini de göz önünde bulundur mesela diyorsun süt yoğurt hayattta en sevdiğim şeydir süt ürünleri her gün süt de içerim yoğurtta yerim kefir içerim yok kalsiyum hapı almam gerekiyormuş hatta günde iki tane b12 Demir magnezyum multivitamin anlıyscagın bir poşet dolusu takviyeyle geziyorum ağırlarım geçti çok şükür bazen vücut tolere edemiyor ve yıkımlar başlıyor ödem var mı cidden ben baktırmadım olsa direk kendi doktorum başka bir şehirde oraya gidecektim ama göz önünde bulundur derim takviyeleri en azından seni destekler toparlarsın